2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice se na jaře trápí


Branky


24

Ludgeřovice na jaře marně hledají svou ztracenou formu z povedeného podzimu. V nabitém utkání proti Mokrým Lazcům tahaly od úvodu za kratší konec a jen díky slabší střelecké produktivitě se ještě po přestávce mohly vrátit zpět do utkání. Nicméně na body to opět nestačilo a byla z toho již třetí porážka v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazce na hřišti dominovaly

Lazce měly povedený vstup do utkání. Wojnar využil mezery v obraně domácích a vyslal do úniku Galvase, který si v zakončení počínal, jak se na útočníka jeho kvalit sluší a patří – 0:1. To už ale neplatilo později, kdy se tentýž hráč dvakrát ocitl v dalších nadějných příležitostech svého týmu. Nejprve si hostující kapitán v nájezdu nepřišel na gólmana Waldera. Následně se pěknou střelou prezentoval Lukáš, když trefil břevno a na Galvase zívala při dorážce poloodkrytá brána. Zkušený forvard si ovšem opět sypal popel na hlavu. Jenže ještě do přestávky si vymodlil odpustek po dobrém presování. Domácí obrana se pak opět nevyznamenala, když Galvas zachytil špatnou rozehrávku, jeho zakončení ještě gólman Walder zneškodnil, ale na dorážku nekrytého Sukdola už nedosáhl – 0:2. 

Domácí zdramatizovali utkání

Ludgeřovice se dostaly zpátky do hry krátce po přestávce. Po výpadu do rozhozené obrany hostí zakončoval na bránu Fojtík, jehož střelu vyrazil brankář Minarčík pouze před sebe, kam doběhl nekrytý Bílý a pohodlně dorážel míč do sítě – 1:2. Jenže na dlouhou chvíli to byla opět poslední kloudná akce, co domácí předvedli. I když měly Ludgeřovice častěji míč na kopačkách, k žádným dalším vyloženým šancím se nedopracovaly. Hosty pak uklidnila standardka. Tu rozehrával Galvas a Lomozník lízl balón, který zaplachtil za bezmocného Waldera – 1:3. Moša s Galvasem pak mohli definitivně pohřbít naděje domácích, ale své šance nedotáhli do konce. V samém závěru se Ludgeřovice přeci jen dočkaly branky střídajícího Pompy, ale ten už jen korigoval na 2:3. Na další odpor a dohánění skóre už bylo pozdě.   

za me i ten jistebnik by dneska porazil oba mancafty… bylo to pomale, spousta chyb. Prvni polocas hraly lazce vic dopredu pak se zatahly a hralo se na jejich branu . Bodovat jsme si nezaslouzili. Pusobime chaoticky a odevzdane. Jestli tak budem pokracovat, nevyhrajem zadny zapas. Ludgerovicky fotbal do pul roku skonci

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Zbořil (toho času zraněný útočník): "Utkání bylo na můj vkus pomalé, nakupilo se mnoho chyb, z kterým i pramenily laciné góly pro Lazce. Bodovat jsme si dnes nezasloužili. Naše hra působí chaoticky a odevzdaně. Jestli se zavčasu nevzpamatujeme a nezlepšíme přístup, nevyhrajeme žádný zápas na jaře. Zapracovat se musí i mimo hřiště, jinak tady fotbal v Ludgeřovicích do půl roku skončí a to nechci přehánět"

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Zápas byl jednoznačně v naší režii. Kdybychom proměňovali naše šance, mohli jsme vést už po poločase 0:5 a bylo by po zápase. Tak jsme si to zkomplikovali, darovali domácím laciný gól a ti to zdramatizovali. A i když jsme pak přidali třetí uklidňující gól, závěr zápasu jsme si zase zkomplikovali. Ale máme tři body a to je hlavní. Vyhráli jsme zaslouženě"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - D. Bílý [-] , T. Gellner [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] (81. D. Pompa [-] ) , L. Fojtík [-] , T. Zbořil [-] (84. D. Hurina [-] ) , V. Polášek [-] , P. Kupka [-] (87. J. Vrabec [-] ) , T. Müller [-] (81. A. Rozehnal [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - D. Moša [-] , D. Exner [-] (67. K. Lomozník [-] ) , J. Ulrich [-] , P. Galvas [-] , Z. Říman [-] , D. Sukdol [-] , L. Poštulka [-] , R. Šimeček [-] (85. A. Hiemer [-] ) , M. Lukáš [-] , P. Wojnar [-]

ŽK: 34. D. Bílý , 45. D. Martiník - 29. P. Galvas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMAI Martin - RAŽNÝ Jan, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Tomáš Kurka
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý souboj. Zkusím dát na výhru domácích Ludgeřovic. Ty se sice v minulém kole neprosadily v Kravařích, ale i tak mají pořád o co hrát. A Lazce mě upřímně minulý týden proti nám moc nepřesvědčily.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů