Strahovice se konečně dočkaly vítězství


24

Strahovice přivítaly v nováčkovském souboji celek z Kozlovic, proti kterému potřebovaly nutně bodovat, aby mohly pomýšlet na klidnější závěr sezóny. A nutno poznamenat, že se na utkání dobře připravily. Účinná taktika přinesla své ovoce, díky kterému si prajzský celek po dlouhé době užil pocit z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zadělali na vítězství

Domácí tým se na utkání dobře připravil a od úvodních minut plnil plány. Po deseti minutách hry mohl otevřít skóre Ondřej Pekárek, ale jeho pokus zlikvidoval brankář Chlebek. Na druhé straně se připomněl dalekonosným projektilem Martin Krpec. Nicméně po půlhodině už padla úvodní branka. Rodinný klan Malchárků podnikl rychlý výpad na soupeřovu polovinu, rychlonohý Michal dával pod sebe na bratrance Vojtu a ten s ledovým klidem uklízel míč k tyči – 1:0. Hosté se ani neotřepali a museli dohánět dvoubrankové manko. Po dalším rychlém kontru pláchl Michal Malchárek a připravil pro změnu trefu Tomíčkovi, který nadvakrát překonal poněkud nejistého brankáře Chlebka – 2:0. Ještě do přestávky mohl z přímého kopu navýšit skóre Slanina, ale Chlebek se tentokrát vyznamenal. 

 

Hosté utkání zdramatizovali

Hosty vrátila do zápasu rychlá branka v úvodu druhé půle. Kozlovice zahrávaly Lušovjanem standardku, míč se svezl na hlavu Matějky, který i s pomocí teče domácího beka vykřesal pro hosty naději – 2:1. Ti nebyli daleko od vyrovnání, kdyby Dudek lépe naložil s centrem Lušovjana. Domácí měli dvě nadějné příležitosti, aby pojistili skóre. Ale ani rána Beneše a posléze ani hlavička Kapinose v síti neskončila. Strahovice uklidnil až výpad Ondřeje Pekárka do rozhozené obrany. Jeho učebnicový únik a chytrá klička gólmanovi zajistila týmu třetí uklidňující branku – 3:1. Závěr utkání si už Strahovice pohlídaly a připsaly si veledůležité vítězství. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Dnes musím pochválit své mužstvo, protože hrálo na jedničku a plnilo vše, co jsme si před důležitým utkáním řekli. Dnes jme byli po celé utkání lepším týmem a konečně i začali proměňovat šance. Škoda, že jsme si to na počátku druhé půle zkomplikovali. Ale i tak jsme utkání zvládli a připsali důležité tři body, které nás doufám nakopnou dopředu"

FC Kozlovice
Jakub Vašenda (hrající asistent trenéra): "Bohužel jsme dnes neměli povedený vstup do utkání. Soupeř byl aktivnější, dravější a bojovnější. Udělali jsme dvě laciné chyby, které soupeř potrestal. Dlouho se nám nedařila finální fáze. A i když jsme se v druhém poločase zlepšili, na víc, než na snížující trefu jsme dnes nedosáhli. Domácím musím pogratulovat k vítězství, porazili nás svou aktivitou a jednoduchou hrou"



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - O. Pekárek [-] , M. Malchárek [-] , V. Malchárek [-] (84. J. Stříbný [-] ) , M. Obrusník [-] , V. Tomíček [-] , L. Slanina [-] (84. P. Slavík [-] ) , B. Moc [-] (18. D. Beneš [-] ) , M. Pekárek [-] (36. D. Kapinos [-] ) , M. Schlischka [-] , J. Josefus [-]

FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - J. Kabát [-] (46. J. Žáček [-] ) , D. Kabát [-] (46. M. Jarotek [-] ) , M. Lušovjan [-] , J. Adamec [-] (46. P. Piskoř [-] ) , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-] (80. J. Karban [-] )

ŽK: 52. Z. Matějka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - IVANSKÝ Lumír, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Tomáš Kurka
Tip experta: remíza

Strahovice jsou doma silné, ale Kozlovice umějí pro změnu překvapit. Vidím to tady na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích