1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře splnily povinnost


Branky


24

Poslední Hradec přivítal na svém hřišti vedoucí celek tabulky z Kravař. Domácí statečně bojovali, ale na favorita utkání si nakonec nepřišli. Kravaře udeřily ve druhém poločase a dvěma trefami strhly vítězství na svou stranu. Souboj celků z protilehlých konců tabulky tak skončil podle papírových předpokladů.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec držel krok s favoritem

Kravaře měly aktivní start do utkání a hned zkraje mohly jít do vedení, kdyby Těžký proměnil svůj nájezd na brankáře Válka. Jeho střele ovšem scházely centimetry. Následně se zapotil i brankář na druhé straně, když Žurek nenápadnou střelou zpoza šestnáctky protáhl dlouhána Kurku. Hradec mohl otevřít skóre po střele Černína, ale v pozoru stál opět připravený Kurka. Hosté následně převzali otěže na své kopačky. Hrdlička zkoušel zakončovat efektně nůžkami, ale mířil nad břevno. Soustavný tlak vygradoval po půlhodině. Ficek s Barankem rozehráli protiútok a vybídli k dalšímu úniku Těžkého, který se tentokrát nemýlil a přehodil Válka na zadní tyč – 0:1. Pojistit vedení mohl z úniku Hrdlička, ale vylámal si zuby na Válkovi. V závěru poločasu si hosté nepohlídali ofsajdovou past, Krejsa přizemním centrem našel Černína, kterému už jen stačilo natáhnout nohu a zasunout míč do sítě – 1:1. 

Kravaře rozhodly o své výhře

Kravařím opět patřil úvod poločasu. Ihned zkraje se tlačil do zakončení hostující Těžký, ale narazil na připravený obranný val Hradce. Za několik minut zkoušel zakroutit míč na vzdálenější tyč Ohřál, ale jeho muška byly vychýlená. Hradec se hodinu statečně držel, ale posléze mu začaly trochu odcházet síly. Kravaře naopak přitlačily a díky průnikové akci a přízemnímu prostřelení Baranka si vzaly zpět své vedení – 1:2. Deset minut před koncem navíc přidaly pojistku, když z rychlého brejku připravil Hrdlička kolegovi Ohřálovi třetí branku – 1:3. Další povedenou kombinaci Kravař a ve finále nebezpečnou střelu Těžkého lapil brankář Válek. Poslední možnost ke korekci výsledku měl už v nastavení domácí Manderla, ale z nadějné brankové pozice vůbec netrefil bránu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Martin Weinhold- (trenér): "Dnes jsme vůbec nepodali špatný výkon. Ukázali jsme, že když chceme, tak umíme hrát jako tým středu tabulky. Nicméně Kravaře vyhrály zaslouženě. Ukázaly, že mají svou kvalitu a právem jsou na prvním místě tabulky. I tak chci svým klukům poděkovat, jak poctivě nyní každý maká a hraje o všechno. Jedeme dál a budeme poctivě bojovat"

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Na můj vkus to nemělo s fotbalem moc společného. Byla to spíše taková plácaná a kopaná. Měli jsme soupeře přehrát už v prvním poločase a uklidnit to, tak jsme se uklidnili až ve druhém poločase. Byl to nemastný neslaný fotbal. Asi to tak při venkovních zápasech bude, neboť se chce každý na nás vytáhnout. Spokojenost je s třemi body, s výkonem na hřišti už tolik ne"



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - T. Krejsa [-] (66. T. Hebelka [-] ) , D. Žurek [-] (46. M. Lichý [-] ) , D. Schrom [-] , L. Manderla [-] , D. Machura [-] (73. L. Hruška [-] ) , M. Černín [-] (85. D. Škvára [-] ) , M. Šimeček [-] , D. Wiweger [-] , R. Lichý [-] , J. Štencel [-]

Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - O. Bitomský [-] , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] (85. J. Šnajder [-] ) , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (92. E. Peterek [-] ) , V. Kryštof [-] , P. Hrdlička [-] (85. M. Schreier [-] ) , M. Falhar [-] (46. J. Ohřál [-] ) , O. Ficek [-]

ŽK: 33. J. Štencel .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - LÁRYŠ Vít, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Tomáš Kurka
Tip experta: výhra hostů

Tady asi dlouho přemýšlet nebudu. Dávám na výhru Kravař, protože mají v současnosti nejlepší tým v soutěži a měly by to potvrdit i na hřišti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

výhra hostů

11. 4. 2023 09:51
výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů