F. Vala 71. (vl.)
P. Klimek 84. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole na jaře konečně vyhrálo


Branky


71. F. Vala (vl.) , 84. P. Klimek (p.)
24

Chlebičovu se prozatím jarní zápasy na hřištích soupeře nedaří. Tentokrát nedokázal uspět na hřišti Krásného Pole, které se konečně dočkalo prvního tříbodového vítězství na jaře. Utkání rozhodly dvě branky ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým pálil šance

Chlebičov neměl tentokrát úplně svůj den. Na hřišti v Krásném Poli předvedli Axmannovi svěřenci velmi vlažný první poločas, během kterého se téměř nedostali na dostřel brány. Domácí tým naopak působil svěže a odhodlaně. Agresivní hra a odhodlanost prolomit konečně střeleckou smůlu byla znát od úvodních minut. Obzvláště útočník Ševčík zaměstnával hostující obranu a mohl v prvním poločase hned třikrát otevřít skóre. Dvakrát využil své dravosti a pláchl hostujícím zadákům, ale ze svých šancí trestuhodně nic nevytěžil. U třetí příležitosti jej pro změnu vychytaly připravené rukavice hostujícího gólmana Sýkory. Hosté se v prvním poločase hledali a mohli být rádi, že soupeř z tlaku nic nevytěžil, čímž byli i nadále ve hře.

Krásné Pole si dokráčelo pro vítězství

Tým Chlebičova se probudil k větší aktivitě až po přestávce. Černohorský vyslal do sprintu Silbera, ten přesným centrem na přední tyč vybídl do zakončení Stoška, jenže jeho střela zamířila těsně mimo bránu. Sám Stošek se pak dvakrát proměnil v nahrávače. Nejprve nabídl centr na zadní tyč Radkovi, který vší silou napálil míč z první, ovšem bránu netrefil. Poté zahrával pro změnu roh, který neusměrnil hlavou do sítě Korbel. Hosté přeci jen dali branku, ale bohužel do špatné sítě. Obránce Vala ve snaze uklidit Ševčíkův střílený centr do bezpečí nešťastně zasáhl míč a dloubáčkem překonal vlastního gólmana Sýkoru – 1:0. Krásné Pole se i nadále tlačilo  dopředu. Veškeré naděje hostů vzaly za své, když Matyášek fauloval ve vápně Ševčíka. Rozhodčí ukázal na penaltový puntík a Klimek nedal Sýkorovi sebemenší šanci – 2:0. Závěr zápasu si už domácí pohlídali a i díky tomu mohlo Krásné Pole konečně slavit premiérové vítězství na jaře, zatímco hosté opět odjížděli domů s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Jsem rád, že jsme utkání zvládli, neboť jsme věděli, že k nám přijede zcela jiný Chlebičov než ten, proti kterému nastoupili na podzim. Vítězství nás stálo spoustu nervů, neboť jsme se dlouho nedokázali prosadit. Už po prvním poločase jsme měli vést aspoň o dvě tři branky. Naštěstí jsme to zlomili ve druhém poločase a zaslouženě vyhráli"

SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "První poločas byl z naší strany velká bída, vůbec jsme se nemohli dostat do hry, soupeř nás zcela vynuloval. Ve druhém poločase to už bylo lepší a začali jsme konečně hrozit. Škoda, že jsme neproměnili aspoň jednu šanci, mohlo se utkání jinak odvíjet. Ale jinak musím uznat, že byli soupeři nebezpečnější a měli i více šancí, za což po právu vyhráli"



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - Š. Plhák [-] , P. Ožvolda [-] , J. Ševčík [-] , D. Ožvolda [-] (60. E. Farkas [-] ) , M. Zábranský [-] , R. Křižák [-] , D. Duda [-] (89. J. Buchta [-] ) , A. Chobot [-] (85. M. Adamovič [-] ) , P. Klimek [-] , J. Kvak [-]

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - M. Stošek [-] (78. R. Rádek [-] ) , M. Silber [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (85. M. Starý [-] ) , D. Drexler [-] (20. V. Koneczný [-] ) , F. Vala [-] , D. Sedlář [-]

ŽK: 62. J. Ševčík , 72. A. Chobot - 76. D. Sedlář , 84. D. Matyášek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHMIEL Marek - HORÁKOVÁ Renáta, ONDREJČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Tomáš Kurka
Tip experta: výhra hostů

Tohle je také oříšek na tipování. Oba týmy mají svou kvalitu, ale o něco více věřím Chlebičovu, který má nyní lepší formu než Krásné Pole.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů