EXPERT TIP - 25.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 5.6.2022

0

Soutěžní ročník 2021/22 se chylí pomalu a jistě ke konci. Ještě zbývá odehrát poslední tři kola, která rozluští tajenku, kdo se stane celkovým vítězem ročníku a vychutná si radost z postupu do krajského přeboru, stejně jako odpověď na to, kdo sestoupí o soutěž níže. Po minulém kole už víme, že prvním jistým sestupujícím je mužstvo Slovanu Ostrava. Kdo ho doprovodí, o tom může hodně napovědět už tohle kolo, bude-li některý z týmů ze spodní části tabulky bodovat. Šlágrem tohoto kola můžeme považovat sobotní duel mezi Starou Bělou a Chlebičovem. A o atraktivitu nebude nouze ani v nedělním prajzském derby mezi Bolaticemi a Štěpánkovicemi. I zbylé zápasy mají divákovi co nabídnout.




Petr Dombrovský

Do pozice Experta kola jsme zvolili pro tentokrát Petra Dombrovského, dlouhodobého trenéra Vřesiny, který svůj tým vede již sedmou sezónu po sobě. Za celou svou dobu působení u tohoto mužstva může letošní sportovní ročník považovat za jeden z nejpovedenějších, protože letos má tým od Porubky dobře nakročeno k historickému postupu do krajského přeboru. Ale jestli to vyjde či ne, na to je dnes ještě brzo. Petr Dombrovský v minulosti trénoval také výběr MFK Vítkovice nebo mládežnické týmy Brušperku. A jak vidí zápasy tohoto kola sám jako trenér?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Hradec u nás vůbec nesehrál špatné utkání. Pokud se požene více do útoku, mohl by využít domácího prostředí a připsat si výhru.

Tip experta: 2 19 - 33 - 48 %
Komentář experta:

V současném rozpoložení se více přikláním na stranu hostů, byť domácí jdou do zápasu s novým trenérem. Vidím to ale spíše na dvojku.

Tip experta: 0 38 - 33 - 29 %
Komentář experta:

Velmi atraktivní zápas. Hosté jsou na jaře jediným neporaženým týmem, domácí pro změnu jsou v laufu z posledních zápasů. Tady si tipnu remízu.

Tip experta: 0 27 - 41 - 32 %
Komentář experta:

Zde se přikláním k remíze. Na straně domácích velká zkušenost, kádr se dává po zraněních dohromady. Na straně hostů zase mluví střelecká forma Zbořila. Otázkou je, v jakých sestavách se obě mužstva sejdou. Ale vidím to na remízu.

Tip experta: 2 5 - 9 - 86 %
Komentář experta:

Ač se to nezdá, tohle nebude tak jednoznačné vítězství, jak by se na první pohled mohlo zdát. Zlatníky umějí ve svůj nedělní dopolední čas zahrát, ale mají na jaře problém, že nedávají góly. Ale povinnost velí, že zde musíme zvítězit.

Tip experta: 1 86 - 9 - 5 %
Komentář experta:

Bolatice potvrdily i minule, že se v současnosti potácejí s dobře načasovanou formou. Myslí, že by neměl být problém ani v tomto zápase a derby ovládnou.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Tady asi není co řešit. Zápas by měly ovládnout Kravaře, které jsou nahoře v tabulce, poslední Slovan se už navíc zachránit nemůže. Tohle by měl domácí tým zvládnout.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Wendtner 6
2. Milan Petrík 6
3. David Smirovský 5
4. Marek Kulaviak 5
5. Ondřej Pytlík 5
6. Jan Šula 5
7. Radka Slezáková 5
8. Matyáš Černín 5
9. Radek Hruška 5
10. Ondřej Pažický 5
11. David Toušek 4
12. Matěj Boček 4
13. David Kroupa 4
14. Pavel Galvas 4
15. Jiří Lindovský 4
16. Jakub Vidiševský 4
17. Dominik Klinger 3
18. Tony Tony 3
19. Lukáš Burda 3
20. Libor Turovský 2
21. Ondřej Janečka 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.