Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá zastavila rozjetý Chlebičov


21

Fotbalisté Staré Bělé si ve šlágru kola připsali velmi cennou a navíc i důležitou výhru, když v pravý čas zastavili rozjetý Chlebičov a utnuli jeho šňůru jarní neporazitelnosti. Hosté se museli vypořádat s problémy v sestavě, kdy tentokrát chyběla řada hráčů základní sestavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesto se Chlebičov v první půli prezentoval velmi sympatickým výkonem a dokonce šel brzy do vedení. Po autu Koliga a hlavičce Korbela se zmocnil balónu štírek Silber a střelou na zadní tyč propálil brankáře Preisnera – 0:1. Tentýž hráč se pak postaral i o druhý gól Chlebičova, když po půlhodině hry zakončil pohlednou akci Radka a asistujícího Stoška – 0:2. Domácí tým se nepoložil a ukázal ohromný charakter. Za několik minut přispěchala Stará Bělá s rychlou odpovědí, když Petrík našel na zadní tyči nehlídaného Vidiševského, který pohodlně snížil – 1:2. Za několik minut se akce opakovala jako přes kopírák a Vidiševský opět číhal nekrytý na zadní tyči, tentokrát mu asistoval Surovec – 2:2.

 

Po necelé hodině hry naprosto učebnicově odcentroval z levé strany Džiža a nabídl Vidiševskému třetí trefu – 3:2. Domácích hráčů bylo rázem plné hřiště. Jejich euforii mohl následně přetavit v další branku Doležal, když si to pádil sám bránu, ale svůj lob přes brankáře Hegara nedokázal přesně umístit. Vedení nakonec pojistil opět kanonýr Vidiševský, který korunoval svůj povedený výkon čtvrtým zásahem v zápase. Branku přidal po rohovém kopu a prodlouženém balónu, když opět zůstal nikým nehlídaný na zadní tyči a placírkou snadno uklízel balón do sítě – 4:2. I tohle je um, nemuset dávat úplně pohledné góly, ale být ve správný čas na správném místě. Ostravané si v druhé půli dělali s oslabeným Chlebičovem co chtěli. Jejich pohodu korunoval Petrík pátým zásahem, když po rychlém brejku vzal zodpovědnost na sebe a křižnou ránou k tyči dovršil skóre na konečných 5:2. Hosté mohli alespoň korigovat střelou Gabaje, ale ta skončila mimo bránu. Chlebičov tak poprvé na jaře padl, naopak Stará Bělá má dobře zaděláno na případné vítězství v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér):

SK Viktorie Chlebičov
David Matyášek (útočník):



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - D. Šebesta [-] (84. J. Jurásek [-] ) , O. Malík [-] , P. Doležal [-] (78. T. Brezovský [-] ) , J. Dziža [-] (84. P. Firášek [-] ) , K. Surovec [-] (56. N. Sýkora [-] ) , M. Petrík [-] , J. Vidiševský [-] (84. I. Cimmer [-] ) , A. Lyčka [-] , A. Akritidis [-] , O. Pytlík [-]

SK Viktorie Chlebičov
J. Hegar [-] - V. Koneczný [-] , L. Gabaj [-] (86. V. Sýkora [-] ) , M. Stošek [-] , D. Sedlář [-] , J. Radek [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , M. Silber [-] , D. Drexler [-] , R. Kolig [-]

ŽK: 29. D. Sedlář , 46. J. Radek , 76. D. Drexler .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - BARČÍK Antonín, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Petr Dombrovský
Tip experta: remíza

Velmi atraktivní zápas. Hosté jsou na jaře jediným neporaženým týmem, domácí pro změnu jsou v laufu z posledních zápasů. Tady si tipnu remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů