6:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrava přijela do Kravař v neúplné sestavě


Branky


55. L. Kupka , 56. V. Tomíček , 58. L. Kupka , 59. R. Baranek , 80. V. Olšr , 88. P. Kupka
22

Poslední tým tabulky Slovan Ostrava se pomalu a jistě loučí s účinkováním v I.A třídě. Vzhledem k faktu, že už je jistým sestupujícím klubem, musel jeho hrající trenér Mooc vstřebat realitu, že jej spousta hráčů nechala na holičkách a do Kravař přicestoval tým pouze v desíti lidech. Kravaře se dlouho trápily, ale přesilovku nakonec zúročily a připsaly si povinné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navzdory konečnému výsledku, který mluví zcela jasně, se zápas tak jednoznačně nevyvíjel. Ostravané byli v první půli důstojným soupeřem a s bezradnými Kravařemi drželi krok. Kravaře sice měly více ze hry, ale na pozornou obranu hostů nedokázaly dlouho vyzrát. Vůbec první střelecký pokus vyslali na bránu právě hosté, jmenovitě Tydlačka, ale s jeho pokusem si Hudeček poradil. Byla to první a také poslední střela, kterou hosté v zápase vyprodukovali. Na druhé straně se k ohrožení zpoza šestnáctky dopracovali Lukáš Kupka a posléze Heger, ale ani jeden pokus pro brankáře Hypše velké nebezpečí neznamenal. Až ke konci poločasu byla ostravská obrana trochu zranitelná. Nejprve nedokázal z pětky skórovat Benna a těsně před odchodem do šaten se neujala ani hlavička Tomíčka po centru Hegera. 

 

Do druhého poločasu nastoupili hosté dokonce už jen v devíti lidech a Kravaře svou přesilovku brzy využily. V rozmezí pěti minut se na hřišti prohnal uragán, který s sebou přinesl čtyři branky. Skóre zápasu otevřel po centru z levé strany a následné skrumáži obránce Lukáš Kupka – 1:0. Hned po rozehrávce ze středového kruhu zachytil míč Tomíček a po kličce bekovi a blafáku brankáři Hypšovi navýšil kravařské vedení – 2:0. Ostravané následně zcela odpadli. Další trefu do sítě přidal po nedůrazu ve vápně opět Lukáš Kupka – 3:0. Uběhla další minuta a z rychlého protiútoku  a prokličkování nedůrazným obranným valem se střelou k tyči z hranice vápna prosadil Baranek – 4:0. Nezaujatému fanouškovi muselo být Ostravanů líto. Byl to naprostý zmar a bezmoc. Následně po určité klidné pasáži přidaly Kravaře ještě dvě branky. Nejprve si první trefu v mužské kategorii připsal mladíček Olšr, který povedenou střelou vymetl pavučiny Hypšovy klece – 5:0. O poslední zásah se pak postaral přízemní střelou Patrik Kupka, jenž pečetil skóre na konečných 6:0. Kravaře si tak připsaly povinné vítězství. 



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Očekával jsem, že se budeme prezentovat mnohem lepším fotbalem než tím, co jsme předvedli. V prvním poločase jsme byli naprosto shnilí, skoro jsme neběhali a jen se spoléhali, že se to samo uhraje. Série nepřesvědčivých výkonů se táhne na můj vkus už dost dlouho. V druhém poločase jsme se sice zlepšili a přidali i góly, ale hodně to bylo ovlivněno jejich oslabením. Bylo vidět, že jim pak už chyběly fyzické síly na tomhle velkém hřišti. Přesto chci soupeřům z Ostravy poděkovat, že zápas dohráli i v tom, co měli. Náš výkon hodnotím se smíšenými pocity. Je to takové bez šťávy, jako by se hráčům nechtělo hrát. Nevím, kde je chyba."

TJ Slovan Ostrava
Vítězslav Mooc (hrající trenér): "Dneska jsme museli bojovat se sestavou. Někteří hráči byli zranění, jiní se bohužel rozhodli vůbec nepřijet, což mě mrzí asi ze všeho nejvíce. Jsem zklamán z přístupu mladších hráčů, kteří ukázali, že si vůbec neváží příležitosti zahrát si I.A třídu. Chápu, že být poslední není moc motivační, ale tady se jim nabízela jedinečná příležitost posbírat cenné zkušenosti pro další fotbalovou kariéru. Bohužel se k tomu postavili úplně jinak. Nakonec jsme to zachránili my nejstarší. Chtěl bych tímto poděkovat svým spoluhráčům, že se k tomu postavili čelem a přijeli to do Kravař odehrát se ctí. Domácímu týmu gratuluji k výhře."



Sestavy


Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - V. Olšr [-] , R. Baranek [-] , J. Ohřál [-] (60. P. Kupka [-] ) , L. Benna [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (60. O. Bitomský [-] ) , M. Schreier [-] (75. A. Baránek [-] ) , V. Kryštof [-] (75. A. Fabisz [-] ) , V. Tomíček [-] , L. Kupka [-] (75. D. Raida [-] )

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - T. Vráždil [-] , L. Tydlačka [-] , L. Ciesarik [-] , T. Pastrňák [-] , J. Holcman [-] , V. Mooc [-] , M. Kubinec [-] , D. Valder [-] , T. Boháč [-]

Počet diváků: 259. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - KUBÁČEK Vojtěch, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Petr Dombrovský
Tip experta: výhra domácích

Tady asi není co řešit. Zápas by měly ovládnout Kravaře, které jsou nahoře v tabulce, poslední Slovan se už navíc zachránit nemůže. Tohle by měl domácí tým zvládnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích