Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina si připsala povinné vítězství


Branky


22

Vřesina nepřipustila žádné překvapení a s povinností ovládla duel ve Zlatníkách. I když nutno poznamenat, že se její vítězství nerodilo úplně nejsnazší cestou. Přesto se ve druhém poločase dostavil její soustavný tlak, který nakonec přetavila v další branky a po zásluze vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vstoupil do utkání aktivně a zahrozil zkraje po střele Fruncka. Vřesina zahrozila po čtvrthodině a hned z toho byla úvodní branka. Náběh stopera Kroupy a následný centr do vápna usměrnil do brány placírkou z první Strohalm – 0:1. Hosté nepotvrzovali v první půli roli favorita a nechali domácího outsidera hrát svůj fotbal. Zlatníky se pak osmělili díky akci Chmela, jenž postrčil balón do běhu Levaiovi a domácí útočník pořádně protáhl brankáře Simkaniče. Nejblíže vyrovnání byly Zlatníky těsně před odchodem do šaten, kdy po rohovém kopu a skrumáži ve vápně nevyužil Němčík nabídnutou tutovku a dobrých pěti metrů přestřelil bránu.

 

Trenér Vřesiny musel svým svěřencům o pauze domluvit, protože ve druhé půli hrálo na hřišti zcela jiné mužstvo. Hosté byli rázem aktivnější a i více hladovější po zakončení. Zlatníky se v druhé půli prakticky nedostaly na dostřel brány. S favoritem držely krok sedmdesát minut, než hostující Adam Hruzík potrestal chybnou rozehrávku domácích a dodal svému týmu patřičné uklidnění – 0:2. Vřesina i nadále bušila do soupeře a střílela téměř z každé pozice, nicméně góly z toho nepřišly. Až v samém závěru, kdy už domácí odešli zcela fyzicky, přidali hosté ještě dvě branky. Nejprve Pokorný po rychlém kontru zasekl míč v šestnáctce a předložil jej Hlouškovi, který propálil hradbu těl – 0:3. Čtvrtá branka se urodila po důrazné hře ve vápně, kdy Gloser uspěl ve vzduchovém souboji proti Janetzkému a připravil snadnou branku opět Hlouškovi – 0:4. Vřesina si tak připsala očekáváné tři body do tabulky. Důležité zápasy přijdou pro oba týmy v následujícím víkendu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí):

FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér):



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] (46. I. Paleta [-] ) , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , M. Levay [-] , J. Fruncek [-] , J. Kavan [-] (85. T. Prejda [-] ) , P. Holuša [-] , J. Tůma [-] (85. O. Kořínek [-] ) , P. Pospíšil [-] , L. Němčík [-] (70. M. Jaroš [-] )

FC Vřesina
D. Simkanič [-] - M. Richtár [-] , M. Majkut [-] , J. Strohalm [-] (81. D. Gloser [-] ) , T. Wilk [-] (87. J. Pokorný [-] ) , A. Hloušek [-] , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] (71. R. Trojan [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , D. Kroupa [-]

ŽK: 69. P. Holuša - 39. J. Strohalm , 42. T. Hruzík , 66. A. Hruzík .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - STARÝ Matyáš, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Petr Dombrovský
Tip experta: výhra hostů

Ač se to nezdá, tohle nebude tak jednoznačné vítězství, jak by se na první pohled mohlo zdát. Zlatníky umějí ve svůj nedělní dopolední čas zahrát, ale mají na jaře problém, že nedávají góly. Ale povinnost velí, že zde musíme zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů