3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec si poradil s Hošticemi


Branky


20

Malé Hoštice se mohly v případě bodového zisku přiblížit pásmu záchrany, ale utkání na Hradci nezvládly a musely domů odcestovat s prázdnou. Domácí tým svou trpělivostí a účinnou dravostí udeřil v první půli v rozmezí dvou minut, kde zadělal na vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dvacetiminutovka utkání přinesla ospalou pasáž, kdy se diváci marně dožadovali nějaké pohledné akce. Změna nastala až po nadějné příležitosti hoštického Šafarčíka, který pláchl domácím zadákům, ale svůj nájezd v úvodní trefu nezúročil. Místo toho pak udeřil Hradec na protější straně, a to dokonce dvakrát. Manderla našel z pravé strany přesným centrem na zadní tyči Wiwegera, jenž hlavičkou otevřel skóre – 1:0. Neuběhla ani minuta a akce se opakovala jako přes kopírák, pouze s rozdílem, že Manderlův centr poslal do sítě Krejsa – 2:0. Následně se opět hrála urputná bitva spíše s náznaky šancí či spíše pološancí.

 

Hoštice ožily až po přestávce, kdy byli více agresivnější a hrozily nejvíce po rozích. Zpět do zápasu je mohl dostat opět Šafarčík, ale jeho hlavičku si domácí brankář Válek pohlídal. Poté ani Droppův střelecký projektil zpoza šestnáctky domácí branku neohrozil. Do dalších šancí se už hosté nedostali. Hradecký tým si v poklidu držel své vedení a nijak se nehrnul dopředu. Až v závěru zápasu si Krejsa zpracoval výkop od gólmana, prodlužoval za sebe, kde se balónu následně zmocnil Kvasnička a z poměrně velkého úhlu prostřelil brankáře Honku – 3:0. Zbytek zápasu se už pak jen dohrával z povinností. Hradec má s konečnou platností jistou záchranu, Hoštice budou o ní bojovat o následujícím víkendu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Tomáš Manderla (záložník):

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér):



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - T. Hebelka [-] (74. M. Režnar [-] ) , J. Štencel [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] , M. Černín [-] (76. M. Šimeček [-] ) , T. Manderla [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] (62. J. Kvasnička [-] ) , M. Lichý [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kostka [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] (84. A. Habura [-] ) , M. Adamčík [-] (84. J. Škrobánek [-] ) , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] (19. M. Strouhal [-] ) , R. Režnar [-] (60. V. Pater [-] ) , P. Mlýnek [-] , J. Droppa [-]

Počet diváků: 85. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - TVRDÝ Zbyněk, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Petr Dombrovský
Tip experta: výhra domácích

Hradec u nás vůbec nesehrál špatné utkání. Pokud se požene více do útoku, mohl by využít domácího prostředí a připsat si výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích