EXPERT TIP - 24.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 29.5.2022

0

Sportovní fanoušek bude o víkendu zajisté sledovat počínání našich hokejistů na MS ve Finsku, kde může naše reprezentace konečně získat nějakou tu medajli. Ale my věříme, že si najdete čas i na fotbal a povzbudíte své oblíbené kluby. Už jen proto, že se naše áčkovská skupina I.A třídy zamotala v neskutečnou zápletku. Hned tři týmy mají na kontě 48 bodů a v těsném závěsu navíc číhá ještě čtvrtý tým do zálohy. Už tento víkend hodně napoví, kdo si to rozdá v posledních kolech o vítěze a komu naopak zbyde černý Petr. Totéž platí o zápasech o udržení. Těšit se můžete na šlágr kola mezi Starou Bělou a Kravařemi, anebo na záchranářský souboj Slovanu proti Zlatníkům. 




Lukáš Werner

Za Experta tohoto kola jsme zvolili Lukáše Wernera, jenž je aktivní člen a již sedmou sezónu i vedoucí mužstva TJ Zlatníky. Ačkoliv sám už fotbal aktivně nehraje, zažil letos zajímavou epizodu, když v úvodním jarním kole musel nazout kopačky, navléci rukavice a vypomáhat svým kolegům v brance. V minulosti jinak hrával za mateřský klub ve Zlatníkách nebo v Moravici a Hněvošicích. V současnosti jezdívá na zápasy svého týmu jako vedoucí a snaží se své kolegy podporovat v cestě za záchranou. Kromě fotbalu je i velkým fanouškem hokeje. A jak vidí výsledky tohoto kola?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Tohle bude velmi důležitý zápas o všechno, který rozhodne o našem dalším setrvání. Věřím, že to konečně na jaře prolomíme a připíšeme si výhru. I když u toho tentokrát nebudu, našim klukům věřím.

Tip experta: 0 60 - 32 - 8 %
Komentář experta:

Tady mi vychází plichta. Stará Bělá se dobře namlsala u nás ve Zlatníkách, neproměnila k tomu ještě nějaké šance, možná si některé branky chtěla ponechat na Kravaře. Ty ale budou proti ostravským mladíkům dobře bránit a uhrají bod.

Tip experta: 1 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

Zajímavé derby, ve kterém si myslím, že vyhrají domácí Ludgeřovice. I proto, že v posledních dvou zápasech odešly z hřiště poraženy a teď to budou chtít doma napravit.

Tip experta: 1 72 - 24 - 4 %
Komentář experta:

Chlebičov má v současnosti ohromnou formu, kterou si bude chtít udržet. Na jaře ještě neprohrál a myslím si, že to tak zůstane i po tomto utkání. Kozmicím moc šancí nedávám.

Tip experta: 1 72 - 8 - 20 %
Komentář experta:

Hradec bude určitě nepříjemným soupeřem, který domácího favorita potrápí, ale i tak více věřím Vřesině, která vyhraje a napraví kolaps z minulého kola.

Tip experta: 2 64 - 20 - 16 %
Komentář experta:

Snad se Lazce sejdou v dostatečném počtu hráčů a našeho pronásledovatele ze Štěpánkovic dostatečně potrápí. Přál bych si samozřejmě výhru Lazců, a trochu jim i věřím, že by po delší době mohly nějaké ty body i urvat.

Tip experta: 2 12 - 8 - 80 %
Komentář experta:

Hoštice bojují s námi na dálku o záchranu, v minulém kole vyhrály v Lazcích. Nyní ale svedou těžký boj proti mnohem kvalitnějšímu týmu. Více věřím Bolaticím, kterým i s ohledem na naše mužstvo budu na dálku fandit. Bolatice mají navíc dobrou formu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Dominik Šebesta 6
2. Marek Kulaviak 6
3. Lukáš Burda 6
4. Matěj Boček 5
5. Milan Petrík 5
6. Marek Wendtner 5
7. Radka Slezáková 4
8. Daniel Kožík 4
9. Jiří Lindovský 4
10. Ondřej Janečka 4
11. Tony Tony 4
12. Jakub Vidiševský 4
13. David Toušek 4
14. Ondřej Pytlík 4
15. Dominik Klinger 3
16. Lukáš Hruška 3
17. Jan Grygarčík 3
18. Ondřej Pažický 3
19. David Smirovský 3
20. David Kroupa 3
21. Jakub Veselý 3
22. Libor Turovský 2
23. Radek Hruška 2
24. Petr Galvas 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.