1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice udeřily v samém závěru derby


Branky


24

V Ludgeřovicích se o víkendu hrálo místní derby proti Darkovičkám, které bývá hojně navštěvováno. Navzdory hokejovému zápasu si i letos našla slušná hrstka fanoušků cestu na stadión a přišla povzbudit své týmy. Kdo ovšem čekal pěkný fotbal, ten musel odcházet ze hřiště poměrně zklamán. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Ludgeřovicemi a Darkovičkami mnoho fotbalové krásy nepobralo a diváky tudíž ani moc nenadchlo. Hrál se urputný boj mezi oběma šestnáctkami s minimem šancí na obou stranách. V prvním poločase si domácí tým vypracoval jedinou šanci, kdy Martiník pláchl po pravé straně, ale svůj únik zakončil střelou mimo bránu. Totéž platilo i o Darkovičkách, kdy Gai mohl s nabídnutou příležitostí lépe naložit, ale místo zakončení volil ještě přihrávku, kterou domácí obrana bez obtíží uklidila do bezpečí.

 

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Hosté by možná vyhráli nějakou statistiku držení míče, ale nic z toho směrem dopředu nevytěžili, chyběla jim větší odvaha a vůle do zakončení. Domácí tým, který hodně improvizoval se sestavou, pečlivě bránil a nepouštěl Darkovičky na dostřel brány. Když už to vypadalo, že se oba soupeři rozejdou smírně, přišel v samém závěru tvrdý úder Ludgeřovic. Duo domácích brankářů Hájek a Smolka si užili derby z pozice hráčů v poli a tam ukázali, že kromě chytání umějí šance i připravovat. Po malé mezihře si Hájek zpracoval míč na prsa a přesnou kolmicí za obranu vyslal do úniku Zbořila, který se z těchto nabídnutých šancí často nemýlí. Z ojedinělé akce v druhé půli padla jediná a zároveň rozhodují trefa, díky které si Ludgeřovice odnesly výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník): "Kvalita utkání asi moc nenadchla, nicméně fotbal je o šancích a kolikrát holt i o té jediné v celém zápase, která vyjde. Tak nějak tomu odpovídal i dnešní průběh, z kterého bereme tři body. My byli silnější na míči a z ojedinělých příležitostí uměli i nebezpečněji zahrozit. Jinak není co hodnotit. Snad jen opět vyzdvihnu výkon našich mladíků, kteří nám v cestě za třemi body moc pomohli, za což jim děkujeme."

FK Darkovičky
David Rychnovský (obránce): "Zápas se mi hodnotí špatně. Na držení míče bychom jasně vyhráli, ale co z toho, když se do šancí nedostáváme. Byl to typický remízový zápas, z kterého nakonec nemáme ani bod. Z naší strany bylo vidět, že bychom si i chtěli zahrát fotbal, ale domácí tým tomu nešel vůbec naproti, byl dost pasivní a utkání spíše připomínalo boj než fotbal."



Sestavy


TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - T. Hájek [-] , T. Smolka [-] (90. D. Körner [-] ) , T. Šrubař [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , T. Gellner [-] , A. Rozehnal [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , V. Polášek [-]

FK Darkovičky
D. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] (82. P. Fuljer [-] ) , T. Kabich [-] (63. O. Hellebrand [-] ) , L. Moravec [-] , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , P. Adamčík [-] (51. T. Ondič [-] ) , M. Gai [-] , J. Klečka [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 55. T. Hájek , 70. T. Šrubař - 45. T. Kabich , 66. M. Gai .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - TOMAI Martin, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: výhra domácích

Zajímavé derby, ve kterém si myslím, že vyhrají domácí Ludgeřovice. I proto, že v posledních dvou zápasech odešly z hřiště poraženy a teď to budou chtít doma napravit.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

myslím si, že si to Ludgeřovice pohlídají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza