4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov uštědřil Kozmicím lekci z produktivy


Branky


15. J. Radek , 51. A. Černohorský , 69. M. Silber , 71. J. Radek (p.) - 8. D. Mlýnek
25

Chlebičov ani v desátém jarním zápase nepoznal hořkost z porážky a dál se veze na vítězné vlně. I když nutno dodat, že tentokrát se na výhru dost nadřel a měl i obrovské štěstí, že Kozmice naprosto vyhořely ve své koncovce.  To, co hosté v zápase zazdili, musí trenéra Kozelka ještě nyní probouzet ze snů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým zažívá povedené jaro a hodlal svou aktuální formu potvrdit i v duelu s nevyzpytatelnými Kozmicemi. Jenže ty hned v úvodu utkání favorita zaskočily a šly brzo do vedení. Urbančík vyslal přesný pás za stopery, míče se zhostil rychlonohý Kania, jenž nezištnou přihrávkou pod sebe připravil snadnou úvodní trefu Mlýnkovi – 0:1. Chlebičov ovšem s odpovědí dlouho nečekal a po úniku Radka srovnal skóre – 1:1. Pak mohli jít do vedení opět hosté, ale vyložená šance Hartmanna zůstala trestuhodně nepotrestána. Skórovat mohl i Remeš, ale jeho střelecké pokusy si cestu do brány nenašly.

 

Další tutovku pak ve druhé půli zazdil Kania. A tak udeřili pro změnu domácí, kterým vyšla rychlá protiakce. Silber odcentroval do vápna, brankář Černý sice míč vyboxoval, ale jen do břicha Černohorského, který následně dorážel do opuštěné klece – 2:1. Kozmice mohly srovnat skóre Urbančíkem, ale ten se v nadějné situaci zamotal do svým kliček. Namísto toho Chlebičov pojistil vedení po další povedené akci. Černohorský vyslal po levé straně do úniku Středulu, který šikovným přehozením gólmana trefil tyč, následnou dorážku Korbela stopeři ještě ubránili, ale na průstřel Silbera už byli krátcí – 3:1. Neuběhly ani dvě minuty a po faulu na Černohorského kopali domácí penaltu. Tu proměnil tradiční exekutor Radek – 4:1. Hosté mohli alespoň korigovat Mlýnkem z přímého kopu, jenže trefil pouze břevno.   



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann (trenér): "Nechci snižovat výkon Kozmic, které se zde představily ve slušném světle, ale my jsme dnes odehráli jedno ze slabších utkání, hlavně směrem dozadu. Můžeme poděkovat brankáři Hegarovi a jisté střelecké smůle kozmických střelců, kteří za stavu 1:1 neproměňovali jasné tutovky. My jsme naopak s šancemi nakládali efektivněji a díky tomu i po zásluze zvítězili."

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Cítím obrovskou hořkost, protože to, co jsme dnes neproměnili, to se jen tak nevidí. Mrzí mě i to, že jsme i lacino branky inkasovali. Na druhou stranu musím sportovně uznat, že Chlebičov je velmi kvalitní celek a právem se drží na špici. Jeho dnešní výhra je zcela zasloužená."



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
J. Hegar [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , A. Středula [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (39. M. Stošek [-] ) , M. Silber [-] , D. Drexler [-] (77. R. Kolig [-] )

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Kania [-] (87. D. Jamárik [-] ) , O. Urbančik [-] , M. Vošvrda [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Remeš [-] , L. Kalous [-] , T. Herák [-] (54. R. Krpelík [-] ) , J. Holeček [-] , A. Herák [-]

ŽK: 57. A. Středula , 61. D. Drexler - 80. J. Holeček .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: THIEMEL Karel - GALVAS Michal, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: výhra domácích

Chlebičov má v současnosti ohromnou formu, kterou si bude chtít udržet. Na jaře ještě neprohrál a myslím si, že to tak zůstane i po tomto utkání. Kozmicím moc šancí nedávám.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Chlebíčov má na jaře formu jako hrom a zatím mají samé výhry a jednu remízu s Kravařema, tady to vidím víc pro chlebíčov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích