0:3
(0:2)
18. R. Plaček
38. V. Baránek
59. D. Kostka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice se po výhře vyhouply do čela tabulky


Branky


18. R. Plaček , 38. V. Baránek , 59. D. Kostka (vl.)
25

Malé Hoštice zvládly minulý zápas a konečně slavili nějaké body. Posilněni o jistou dávku sebevědomí tajně doufaly, že by se jim při troše štěstí a souhře náhod mohlo podařit oloupit své bolatické soky, ale ti nepřipustili žádné překvapení a po zásluze zápas opanovali. Po výhře se Bolatice dostaly do čela tabulky a budou hlasitě promlouvat do bojů o celkového vítěze soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé Hoštice vstoupily do utkání aktivně a po faulu na Režnara zahrávaly hned ve třetí minutě přímý kop. Útočník Klinger povedenou střelou obstřeloval zeď, ale ještě povedenějším zákrokem ho vychytal Breuer. Pak se už probudili i hosté a spustili svůj stroj na šance. Ta první z kopačky Chromečky k brance ještě nevedla, ale druhá po pěkné akci už ano. Skóre otevřel po necelých dvaceti minutách Plaček, když si u zadní tyče počkal na centr Aleše Baránka a placírkou uklidil balón do sítě – 0:1. Diváci pak zatleskali povedené ráně Šuly a pohotovému zákroku brankáře Honky. Hoštice se po půlhodině hry domáhaly penalty, ale rozhodčí jejich prosbu nevyslyšel, dle něj brankář Breuer uklízel míč v souboji se Šafarčíkem dle souladu s pravidly. Druhá trefa Bolatic se opět zrodila jak jinak než po standardce, když domácí obrana opět trestuhodně nechala na zadní tyči volného Víta Baránka juniora a ten křižnou hlavičkou zvyšoval – 0:2.

 

Domácí tým se snažil v úvodu druhé půle dostat do hry, působil mnohem aktivněji než v první půli, ale dál než na hranici vápna se propracovat nedokázal. Chyběla větší vůle a hlad po zakončení, domácí v tu chvíli navíc hráli už bez zraněného útočníka Dominika Klingera. Veškeré naděje na bodový zisk jim sebrala třetí branka Bolatic, která se pro změnu urodila ze hry, když hosté doslova rozebrali hoštickou obranu, ve finální fázi hledal Boček přízemním centrem spoluhráče, ale jeho přihrávku si srazil Kostka do vlastní sítě a bylo po zápase – 0:3. Konečné skóre mohlo být ještě vyšší, kdyby Oberherr naložil efektivněji s nabídnutou šancí a kdyby hlavička Kotíka po dalším rohovém kopu nelízla brankovou konstrukci. Bolatice tak zaslouženě vyhrály a posunuly se do čela tabulky, zatímco Hoštice budou muset bojovat o záchranu až do posledního kola.           

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): "Do utkání jsme šli s cílem, že se pokusíme soupeře překvapit. Věděli jsme, že proti nám nastoupí velmi kvalitní tým, ale přesto doufali, že bychom jim mohli trochu zatopit. Bohužel se to nepovedlo, soupeř hrál velmi organizovaně a měl navíc i širší kádr, což také o jejich výhře rozhodlo. Jejich výhra je zasloužená."

FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): "Musím klukům za dnešní výkon poděkovat, že k zápasu přistoupili velmi zodpovědně. Naše výhra je určitě zasloužená, vytvořili jsme se několik šancí, po kterých se mohlo zrodit mnohem vyšší vítězství než jaký je konečný výsledek. Ale i tak je to dobré a můžeme být spokojeni."



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - P. Mlýnek [-] , D. Kostka [-] , J. Chřibek [-] , J. Droppa [-] , D. Schrom [-] (46. A. Habura [-] ) , D. Klinger [-] (33. D. Strouhal [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , R. Režnar [-] , O. Šafarčík [-]

FK Bolatice
T. Breuer [-] - V. Baránek [-] (78. P. Řehánek [-] ) , D. Kotík [-] , J. Monsberger [-] (63. D. Maršák [-] ) , V. Chromečka [-] , P. Boček [-] , R. Plaček [-] , D. Skroch [-] , J. Oberherr [-] (87. V. Baránek [-] ) , J. Šula [-] , A. Baránek [-]

ŽK: 68. D. Kostka - 3. R. Plaček , 63. V. Chromečka , 86. P. Řehánek .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - SCHNEIDER Pavel, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: výhra hostů

Hoštice bojují s námi na dálku o záchranu, v minulém kole vyhrály v Lazcích. Nyní ale svedou těžký boj proti mnohem kvalitnějšímu týmu. Více věřím Bolaticím, kterým i s ohledem na naše mužstvo budu na dálku fandit. Bolatice mají navíc dobrou formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Bolatice nám pomůžou v boji o záchranu a vyhrají v Hošticích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů