L. Baroš 37. (vl.)
1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice doma naprosto vybouchly


Branky


37. L. Baroš (vl.) - 12. P. Galvas , 36. D. Exner , 61. K. Lomozník , 71. D. Moša , 74. K. Lomozník
25

Štěpánkovice v důležitém utkání proti Mokrých Lazcům zcela propadly a na povedený výkon z minulého kola nenavázaly. Trenér Harazim byl z výkonů svých svěřenců dost rozčarován, protože proti soupeři, který má stále problémy se sestavou, vycítil nějakou šanci na bodový zisk. Místo toho se dostavil propadák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokrolazecký trenér si mohl před zápasem oddechnout, že se mu aspoň dva hráči navrátili do sestavy a mohl pomýšlet na nějakou důstojnou partii. A na hře jeho týmu to bylo znát. Hosté šli do vedení po akci Šimečka, který potáhl míč přes půl hřiště a přesnou uličkou nabídl gólový únik Galvasovi – 0:1. Po půlhodině hry rozehrál další povedený kontr Wojnar, když po lajně vyslal do běhu Mošu, ten si zasekl míč a přesným centrem našel Exnera, který pohodlně skóroval – 0:2. Štěpánkovice se vrátily do zápasu ihned po rozehrávce a následné střele Skrocha, kterou si nešťastně srazil do vlastní sítě brankář Baroš - 1:2. Jenže tím byl výčet povedených akcí domácích vyčerpán. Absence klíčového útočníka Labudy byla znát, směrem dopředu nevyprodukovali domácí hráči už vůbec nic.

 

I ve druhém poločase se domácí diváci marně dožadovali povedených výkonů z úvodu jara, kterým by dokázal své soupeře elimitovat. Bohužel Štěpánkovice neměly tentokrát svůj den. Ani ve druhé půli se jejich hra nezměnila a směrem dopředu byly naprosto jalové. Zato hosté z Lazců se svými příležitostmi plnohodnotně nakládali a vypracované šance proměňovali. Třetí trefu připravil Wojnar dobře naběhnuvšímu Lomozníkovi a ten po hodině hry prostřelil Lukovicse – 1:3. Po této brance domácí tým zcela odešel a zbytek utkání už byl jen v režii Laczů. Čtvrtý zásah mohl obstarat opět kanonýr Galvas, ale místo toho volil nezištnou přihrávku na volného Mošu, který pohodlně skóroval do prázdné brány – 1:4. Poslední slovo si vzal na svá bedra opět Lomozník, když zužitkoval standardku a pečetil skóre na konečných 1:5. Mokré Lazce si i přes jisté oslabení v sestavě připsaly po zásluze tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Dneska to bylo z naší strany naprosté fiasko. Pokud budeme k důležitým utkáním přistupovat takovým způsobem, co jsme dnes předvedli, nemáme v I.A třídě co dělat. Hráči si musí uvědomit, že ve fotbale a obzvláště v boji o záchranu musíme makat na 120%. Jestli se chceme v soutěži udržet, musíme změnit přístup, makat jako tým a vydat ze sebe maximum. Dnešní přístup mě dost zklamal. Hostům z Mokrých Lazců gratuluji k jasné výhře, kterou jsme jim darovali."

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Jsme rádi, že se nám vrátili někteří hráči do sestavy, moc nám to pomohlo a my mohli konečně hrát náš fotbal. I když k optimálu to má ještě dost daleko. Ale přesto jsme utkání ovládli, možná jsem nečekal až tak snadný průběh. Před utkáním jsme si řekli, že bod bude určitě dobrý, nakonec máme všechny tři, takže můžeme být jenom spokojeni."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - A. Schwalbe [-] , M. Grigarčík [-] (58. M. Liška [-] ) , R. Krzisch [-] , D. Skroch [-] , J. Tomíček [-] , D. Novák [-] , M. Hrbáč [-] (58. L. Peterek [-] ) , R. Heider [-] , M. Samson [-] , D. Sobek [-] (29. F. Stromský [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - D. Moša [-] , P. Galvas [-] , L. Hiemer [-] (68. J. Harazin [-] ) , K. Lomozník [-] , P. Wojnar [-] , T. Kosňovský [-] (82. J. Galvas [-] ) , J. Garba [-] , L. Poštulka [-] , R. Šimeček [-] , D. Exner [-]

ŽK: 38. M. Samson , 44. D. Skroch , 73. R. Heider - 39. R. Šimeček , 87. L. Poštulka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MITURA Michal - KOLARSKÝ Michal, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: výhra hostů

Snad se Lazce sejdou v dostatečném počtu hráčů a našeho pronásledovatele ze Štěpánkovic dostatečně potrápí. Přál bych si samozřejmě výhru Lazců, a trochu jim i věřím, že by po delší době mohly nějaké ty body i urvat.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Štepánkovice přes zimu posílili takže asi 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích