3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina nepřipustila žádné překvapení


Branky


25

Vřesina si v nedělním utkání spravila chuť po nevydařeném zápase v minulém kole a nadále drží naděje na celkové prvenství v soutěži. Proti ní stal statečně bojující Hradec, který navzdory okleštěné sestavě potrápil favorita a nesehrál nejhorší utkání. Nicméně v druhé půli ukázali domácí hráči hlad po vítězství a s vidinou šancí na celkového vítěze soutěže své hradecké soky přehráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl dokonce opticky lepším týmem hradecký tým, který vycházel z dobře zajištěné obrany a spoléhal na rychlé kontry. Po jednom z nich mohl Černín otevřít skóre, když špičkou kopačky protlačoval míč do sítě, ale domácí obrana stačila v poslední vteřině zakročit. Domácí tým působil v prvním poločase poměrně bezradně. Nedá se říci, že by směrem dopředu nic nepředvedl, ale na účinný obranný val Hradce vyzrát nedokázal. Taktika dlouhých přihrávek a balónů po vrchu moc úspěchů nepřinesla. Hradec hrál navíc trpělivě a čekal na ojedinělé přiležitosti. Jedna z nich se mu naskytla před přestávkou, kdy nebezpečně pálil z roha šestnáctky Wiweger. 

 

Během přestávky udělal domácí trenér změny v sestavě a pozměnil taktiku.. Vycítil, že úvody druhých poločasů nepatří k silným doménám Hradce. A toto pravidla se opět potvrdilo. Domácí tým vlítl do druhé půle na své soupeře, začal hrát více po zemi a po jistém souvislém tlaku otevřel zaslouženě skóre. Rohový kop Wilka našel na zadní tyči nehlídaného Adama Hruzíka, který jen nastavil nohu a bez obtíží skóroval – 1:0. Neuběhlo ani pět minut a Vřesina slavila podruhé. Rychlý protiútok přetavil Antonín Hruzík v učebnicový pás na malé vápno, odkud Strohalm nedal brankáři Válkovi sebemenší šanci – 2:0. Hosté byli dvěma rychlými trefami opařeni, ale po několika minutách se i díky jistému uchlácholení Vřesiny z výsledku zase dostali zpátky do zápasu. Aspoň korigovat výsledek mohl ve druhé půli Lichý, jenž z přímého kopu nejprve trefil zeď a z opakované střely mířil těsně mimo tyč. Namísto toho udeřila v závěru klání opět Vřesina, která předvedla rychlou protiakci, kdy Strohalm hledal centrem ve vápně své spoluhráče, hradecká obrana ještě stačila odvrátit míč do bezpečí, ale na dorážku Hlouška už byla krátká – 3:0. Závěr zápasu se pak už dohrál jen z povinností.   



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér):

TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér):



Sestavy


FC Vřesina
T. Matula [-] - R. Trojan [-] (46. M. Richtár [-] ) , M. Majkut [-] , J. Strohalm [-] (83. D. Gloser [-] ) , T. Wilk [-] (74. J. Chobot [-] ) , A. Hloušek [-] (83. J. Pokorný [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , D. Kroupa [-]

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - R. Hendrych [-] , D. Wiweger [-] , M. Černín [-] , T. Manderla [-] , T. Hebelka [-] (81. M. Režnar [-] ) , M. Lichý [-] , R. Lichý [-] , R. Holuša [-] , J. Štencel [-] , Š. Poštulka [-]

ŽK: 66. Š. Poštulka , 89. J. Štencel .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: ŘEZNÍČEK Miroslav - BYSTROŇOVÁ Eleanor, BARTOŠ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: výhra domácích

Hradec bude určitě nepříjemným soupeřem, který domácího favorita potrápí, ale i tak více věřím Vřesině, která vyhraje a napraví kolaps z minulého kola.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hradec se už zachránil a o nic už jim v podstatě nejde, zato Vřesina pomýšlí na postup takže jasná 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích