EXPERT TIP - 17.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 2.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Richard Kinter

Hráč Kralup a trenér mládeže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Tady nemohu jinak. Výhra „Kaučuku“, tři body zůstanou V Olších. Tečka.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Postavení v tabulce, lepší vstup do jara, produktivita. Karty jsou zde rozdány jasně. Boleslav nesmí klopýtnout, pokud chce stále pomýšlet na šanci na postup. Chotětov ale určitě nebude chtít odevzdat svoji kůži lacino a mohl by boleslavské potrápit. I přesto zde není o čem, Boleslav si výhru pohlídá.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Výsledky Libčic v této sezóně jsou pro mě mírným zklamáním. Deváté místo, šestnáct bodů a boj o záchranu. Byšice po prohře v minulém kole ztrácí na lídra soutěže čtyři body a zajisté již nebudou chtít toto manko navýšit. Libčice ve svém druhém venkovním utkání i tentokrát odjedou s nepořízenou.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Bakov před týdnem padl v nastavení proti Lužci, zatímco hovorčovičtí vyhráli rozdílem třídy nad Holubicemi. I v tomto utkání to bude tuhý boj o každý decimetr herní plochy, ale štěstí bude na straně hostů.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Statistiky zde hovoří jasně. Jenže statistiky jsou jako bikiny, napovědí hodně, ale neprozradí všechno. Holubické kolbiště je nepříjemné a domácí na něm umí zatopit pod kotel. Budu však důvěřovat statistikám a tipuji výhru hostů.

Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů z konce tabulky. Zde lze očekávat vyrovnaný zápas a i konečný výsledek bude vyrovnaný.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Velký Borek má na kontě za čtrnácti zápasů zatím jednu jedinou výhru, tři remízy a skóre 12:39. Ani v tomto zápase si svoje statistiky nijak významně nezlepší. Velvarská rezerva potvrdí výhru z minulého kola a bodově se v tabulce dotáhne na soupeře před ní.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Hruška 4
2. Venca Likeš 3
3. Radim Mudrik 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.