2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé vítězství Velkého Borku v sezóně, na domácím hřišti si poradil s Velvary


Branky


4

Velvarský B-tým přijel na půdu posledního Velkého Borku, který měl před tímto zápasem na svém kontě jen jednu výhru, a to proti Kosmonosům. Hosté toto číslo rozhodně nechtěli zvýšit, hned od prvních minut se jim však jejich plán začal bortit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácího Lamače

Vstup do zápasu patřil rozhodně domácím, kteří se dokázali gólově prosadit již ve 4. minutě. Z rohového kopu se prosadil domácí útočník Filip Lamač.

 

Po šestnácti minutách se stejný muž prosadil znovu. Tentokrát uspěl tváří v tvář hostujícímu brankáři po skvělé průnikové přihrávce. Velký Borek tak po dvaceti minutách zápasu vedl nad Velvary 2:0.

 

Ve 34. minutě přišla další rána do vazu velvarských. Kapitán hostů Milan Vošmera poslal k zemi koho jiného, než prozatimního hrdinu domácích, Filipa Lamače. Jelikož byl velvarský kapitán poslední hráč, rozhodčí neváhal ani vteřinu a poslal ho předčasně do sprch.

 

Poločas tak skončil poměrně překvapivě a hlavně hrůzostrašně pro hosty. Prohrávali 2:0 a navíc přišli o svého kapitána.

 

 

Velký Borek udržel vedení

Do druhého poločasu nastoupily Velvary s otevřenou obranou a nezbývalo jim nic jiného, než dobývat hradby Velkého Borku. To se jim ale vůbec nedařilo, domácí bránili skvěle a naopak to byli oni, kteří stále udávali tempo zápasu a vytvářeli si spoustu šancí. Jedna z nich byla také penalta za faul hostujícího kapitána. Balón si na penaltový puntík nepostavil nikdo jiný, než Filip Lamač, který mohl završit hattrick. Penaltu však neproměnil.

 

V následujících minutách si Velký Borek stále vytvářel slibné příležitosti, další góly však přidat nedokázal.

 

V závěru utkání se do dobré šance dostali i hosté, závar po standardní situaci však přetavit v gól nedokázali.

 

Zápas tak skončil 2:0 pro Velký Borek. Výsledek zápasu byl sice překvapivý, ale naprosto zasloužený. Velký Borek byl lepší než hostující Velvary a nebýt mizerné koncovky, mohl zvítězit rozdílem třídy.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: Jsem spokojený, vyhráli jsme 2:0 a upřímná radost kluků v kabině byla úžasná. Co mi však vadilo, byla naše, řekl bych až komická, finální fáze. Je neuvěřitelné, jak špatně řešíme některé situace ve finální fázi. Naštěstí se nám to dnes nevymstilo a v utkání jsme i tak zvítězili. Na závěr bych chtěl ještě pochválit hráče hostí s číslem 8, Romana Mikše, který byl moc šikovný. Po zápase jsem mu na střídačce říkal, že kdyby chtěl stavět barák, tak že mu u nás ve Velkém Borku prodáme parcelu.:




Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - M. Mihalík [-] , P. Šejnoha [-] , L. Šimral [-] - J. Ryba [-] , P. Jeřábek [-] , M. Junek [-] , M. Černý [-] (89. J. Junek [-] ) - F. Lamač [-] - M. Minář [-] (17. J. Kováč [-] ) , J. Jindřich [-]

Slovan Velvary B
T. Holub [-] - M. Radošinský [-] (46. V. Maňas [-] ) , M. Růžek [-] , L. Šmíd [-] (46. J. Štefanik [-] ) , N. Luong [-] , V. Podivínský [-] , R. Mikš [-] (82. M. Mikš [-] ) , M. Leibl [-] , M. Vošmera [-] , J. Dvořák [-] (46. D. Šlégr [-] ) , L. Černý [-]

ŽK: 38. J. Jindřich , 72. F. Lamač , 78. P. Šejnoha - 48. V. Podivínský . ČK: 34. M. Vošmera .
Počet diváků: 108.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra hostů

Velký Borek má na kontě za čtrnácti zápasů zatím jednu jedinou výhru, tři remízy a skóre 12:39. Ani v tomto zápase si svoje statistiky nijak významně nezlepší. Velvarská rezerva potvrdí výhru z minulého kola a bodově se v tabulce dotáhne na soupeře před ní.

Tip: výhra hostů