1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy otočily nepříznivé skóre a z Holubic si tak odvážejí všechny tři body


Branky


4

Do Holubic přijel B-tým Kosmonos, který chtěl navázat na důležitou výhru z minulého kola proti Byšicím. Dvougólový Maryška jim však dnes chyběl a hosté si tak museli poradit bez něj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý stav

Hned od začátku bylo jasné, že na pohled to nebude špičkový zápas. Příčinou bylo drnité hřiště, kvůli kterému bylo utkání spíše o soubojích a bojovnosti.

 

To nehrálo do karet ani jednomu z týmů, rychleji se však dokázaly adaptovat domácí Holubice, které se dokázaly vytvořit spoustu vyložených šancí.

 

Jednu z nich dokázal ve 20. minutě proměnit Michal Peroutka, který se prosadil po chybě v rozehrávce defakto do prázdné brány.

 

Kosmonosy však dokázaly zareagovat a do přestávky skóre otočily. Po povedených akcích se prosadil nejprve Ladislav Hlaváček a o deset minut později Patrik Kraus.

 

První půle tak skončila 2:1 pro tým hostí.

Neproměněné tutovky domácích a skvělý gólman Kosmonos

Druhá půle byla v režii domácích, kteří si vytvářeli spoustu vyložených šancí. Žádnou z nich však nedokázali proměnit. Ať už byla příčinou nepřesná koncovka, branková konstrukce a nebo vynikající zákroky hostujícího brankáře Zdeňka Janura.

 

Kosmonosy tak jednobrankový náskok dokázaly udržet a z Holubic si po výsledku 2:1 vezou všechny tři body.

 

Domácí se pro příští zápasy musí zaměřit rozhodně na koncovku, která jim v dnešním utkání zlomila vaz.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holubice
Roman Slavíček: Pro nás velmi nešťastný zápas, který jsme na šance určitě vyhráli. Na šance se ale nehraje a proto jsme prohráli. Měli jsme ale také smůlu, třeba při nastřeleném břevně.:

SK Kosmonosy B
Martin Michalec: Fotbalovosti v utkání moc nebylo, kvůli drnitému hřišti. Jsem ale samozřejmě šťastný, že jsme vyhráli. Chtěl bych pochválit našeho brankáře, který nás podržel v několika situacích.:



Sestavy


TJ Sokol Holubice
P. Heimrath [-] - A. Valtr [-] , L. Brož [-] - R. Ježek [-] - - M. Lalouček [-] , J. Stuchlý [-] , T. Vlk [-] , K. Prilepskiy [-] , J. Šrámek [-] (41. R. Pawlus [-] ) , J. Tománek [-] , M. Peroutka [-]

SK Kosmonosy B
Z. Janura [-] - M. Král [-] , F. Skramuský [-] , L. Hlaváček [-] , J. Strouhal [-] , J. Motyčka [-] , O. Zeman [-] , D. Mašek [-] , F. Kopal [-] (72. M. Novák [-] ) , M. Skalický [-] (46. D. Málek [-] ) , P. Kraus [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zuska Oldřich - SANDEV Patrik, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra hostů

Statistiky zde hovoří jasně. Jenže statistiky jsou jako bikiny, napovědí hodně, ale neprozradí všechno. Holubické kolbiště je nepříjemné a domácí na něm umí zatopit pod kotel. Budu však důvěřovat statistikám a tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů