Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 10:15

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Boleslav zvládla i druhé jarní utkání, na domácím hřišti si poradila s Chotětovem


Branky


3

Na půdu Staré Boleslavi přijel šestý Chotětov, který v minulém střetnutí těchto dvou týmů remizoval s druhým mužstvem tabulky 4:4. Podobný výsledek se rýsoval i v tomto zápase, staroboleslavští si však vedení vzít nenechali a utkání s Chotětovem zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

První poločas měli určitou převahu domácí, kteří byli více na míči a vesměs kontrolovali hru. Chotětovští se spíše bránili, což se vzhledem k postavení obou týmů v tabulce dalo čekat. Přeci jen si ale hosté také nějaké šance vytvořili, proměnit je však nedokázali.

 

Ve 35. minutě se ujali vedení domácí, kdy po skvělé individuální akci Marka Moravského zakončoval do prázdné brány Jakub Šejvl. Stará Boleslav tak vedla 1:0.

 

To bylo pro první poločas vše, a tak hráči odcházeli do kabin za stavu 1:0.

Šest branek a z toho čtyři v síti hostů

Druhý poločas začal tlakem Staré Boleslavi, která svého soupeře zmáčkla a dala dvě slepené branky. V 53. minutě se po povedené střele z vápna prosadil znovu Jakub Šejvl a v 56. minutě přidal třetí gól zápasu Václav Práger, který uklidil míč do prázdné brány. Skóre zápasu tak rázem bylo 3:0 pro domácí.

 

O čtvrt hodiny později přidali staroboleslavští další gól. Z rohového kopu se prosadil Jan Vodák.

 

Vše nasvědčovalo tomu, že je po zápase. Hosté z Chotětova se však nevzdali a dokázali zápas zdramatizovat dvěma góly. Po chybách domácích hráčů se během pěti minut dvakrát prosadil hostující Tomáš Koníček. Domácí tak rázem vedli už jen o dvě branky.

 

Všechny naděje hostů na bodový zisk však v 85. minutě uhasil Daniel Krulich, který z dorážky stanovil skóre zápasu na 5:2.

 

Scénář z minulého utkání se tedy neopakoval a Stará Boleslav tak zvládla i druhé mistrovské utkání jarní části sezóny. Naopak Chotětov znovu prohrál. Nutno však dodat, že měl pro první dvě jarní kola velice těžký los. V příštím utkání se střetne s posledním Velkým Borkem, na kterém si určitě bude chtít spravit chuť.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Vzhledem k minulému zápasu s Chotětovem jsme za stavu 4:2 měli trochu strach. Kluci to ale zvládli, přidali jsme pátý gól, mohli jsme dát klidně i další. Za výkon celého mužstva jsem spokojen, všichni hráli velice dobře, včetně nově sestavené stoperské dvojice.:

TJ Sokol Chotětov
Jaroslav Souček: 5:2 je kruté, nicméně si myslím, že o ty dva góly domácí určitě lepší byli, mají dobrý mančaft. My se začínáme trochu bát, je to všechno hodně vyrovnané. Jsme nohama na zemi a chceme hrát kolem toho středu, abychom se vyhnuli bojům o body na poslední chvíli.:



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - J. Reichert [-] , L. Brůžek [-] , J. Cruz [-] , M. Voženílek [-] (87. J. Hovorka [-] ) , B. Kondratenko [-] - V. Práger [-] (78. J. Novák [-] ) , J. Šejvl [-] (68. J. Matějovský [-] ) , M. Moravský [-] , D. Krulich [-] - P. Bláha [-] (56. J. Vodák [-] )

TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - M. Nežerka [-] , P. Kern [-] (84. P. Vyhlas [-] ) , J. Vrána [-] (51. M. Honzátko [-] ) , O. Souček [-] , J. Lukáš [-] (56. J. Roháček [-] ) , M. Souček [-] , T. Koníček [-] (87. P. Kern [-] ) , D. Vtelenský [-] , M. Rusiňák [-] (86. V. Krejčík [-] ) , L. Kořínek [-]

Počet diváků: 86.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra domácích

Postavení v tabulce, lepší vstup do jara, produktivita. Karty jsou zde rozdány jasně. Boleslav nesmí klopýtnout, pokud chce stále pomýšlet na šanci na postup. Chotětov ale určitě nebude chtít odevzdat svoji kůži lacino a mohl by boleslavské potrápit. I přesto zde není o čem, Boleslav si výhru pohlídá.

Tip: výhra domácích