Když vidím svého spoluhráče Zdendu Vavreka, v jakém zápalu a kvalitě jde na hřiště, tak si nemůžu dovolit ještě končit, říká hráč 14. kola Jaroslav Jindřich

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 14. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Jaroslav Jindřich z Velkého Borku nám v rozhovoru zhodnotil uplynulou sezónu a prozradil také například to, jaké má se svou kariérou plány do budoucna!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Byli to spoluhráči, kteří vám poslali většinu hlasů?
Děkuji. Spoluhráči měli velkou motivaci, abych v hlasování zvítězil, jsou strašně soutěživí. Ale zřejmě poslal nějaký ten hlas i někdo z našich početných fanoušků. Všem děkuji za zaslané hlasy.
Jak hodnotíte sezónu?
Na začátku soutěže jsme se výsledkově nechytli a od toho se pak odvíjel celý podzim. Podle mého názoru tam byl přílišný respekt k vyšší soutěži a novým soupeřům, kteří mají ve svých řadách hráče se zkušenostmi z vyšších soutěží. Poté ještě střelecká produktivita, která byla žalostná a stála nás dost bodů. Na jarní část jsme kvalitně potrénovali a šli jsme do ní s tím, že pro záchranu uděláme maximum a uvidíme na konci, na co to bude stačit. Tato část se dá hodnotit pozitivně.
Je pro vás veliké zklamání, že po povedeném jaře stejně sestupujete nebo jste s tím byli smíření?
Cíl před sezonou bylo udržení se v soutěži, takže sestup by byl samozřejmě sportovní zklamání. Nejde však o život, stávají se i horší věci. Jak jsem uvedl výše, po podzimu jsme nic nezabalili a soutěž jsme chtěli dohrát se ctí až do posledního zápasu. Hlavně kvůli našim fandům, kteří na nás po nepovedeném podzimu nezanevřeli a podporovali nás v hojném počtu dál, a to i na venkovních zápasech. Za to bych jim chtěl za celý tým poděkovat.
Čím si vysvětlujete to, že právě na jaře jste dokázali udělat o tolik bodů více, než na podzim?
Zlepšila se střelecká produktivita, zvedly se individuální výkony hráčů a tým si postupně více věřil, že může porazit i fotbalovější soupeře, a hlavně neměl po podzimu už co ztratit. Dále se určitě projevila také náročná zimní příprava.
S čím pojedete do Kralup?
Do každého zápasu jdeme naplno a chceme získat tři body, i když si uvědomujeme kvalitu soupeře, který snad na jaře ještě neztratil body. Víme, že nás nečeká nic lehkého, ale bude to poslední zápas sezóny, takže to odmakáme, soupeři pogratulujeme k postupu a večer to zhodnotíme.
Plánujete ve Velkém Borku ještě minimálně jednu sezónu?
Když vidím svého spoluhráče Zdendu Vavreka, v jakém zápalu a kvalitě jde na hřiště, tak si nemůžu dovolit ještě končit. I když v létě uvidím, jak se bude tvářit rodina a co řekne manželka, až vyrazím na trénink. Určitě mě ale budou podporovat jako doposud, za což jim děkuji. Také bude samozřejmě záležet na tom, aby drželo zdraví.
Komu budete přát v záchranářském souboji mezi Holubicemi a Lužcem?
Určitě Lužci, jelikož tam mám pár bývalých spoluhráčů a jedná se o mělnický tým, kam je to na zápasy blíže. Společná utkání mají také větší náboj a přivedou více diváků na stadion. V Lužci navíc mají kvalitnější a rovnější hřiště, než v Holubicích.
Jaký byl váš nejpovedenější zápas v sezóně?
Osobně si myslím, že v Bakově, kde se nám podařilo poprvé v sezóně zvítězit na hřišti soupeře a měl jsem ze svého výkonu dobrý pocit.
Tradiční otázka na závěr - bude pro vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
Už to mám spočítané. Náš neoblomný pokladník Lukáš Procházka tento týden prováděl vyúčtování pokut za jarní část sezóny a už mi tam před vyhlášením výsledků započítal i toto vítězství.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.