Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 10:15

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy doma nadělily Radonicím pět gólů


Branky


3

Ve druhém jarním utkání a v prvním domácím přivítaly Kralupy na svém hřišti Radonice. Umístění v tabulce nasvědčovalo tomu, že tempo zápasu budou udávat domácí, a to se také potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácího Weinera

Hned od začátku zápasu měli podle očekávání převahu domácí, kteří drželi míč pod kontrolou a vytvářeli si územní převahu. Odměnou za tlak a aktivitu byly dva slepené góly, kdy se prosadili Řenč a Weiner. Ve 23. minutě tak Kralupy vedly 2:0.

 

Vypadalo to, že je rozhodnuto, kralupští svého soupeře k ničemu nepouštěly. Ve 31. minutě si však Radonice vytvořily svou první šanci v utkání, kterou dokázaly proměnit. Z voleje se prosadil Marek Pekárek.

 

Poté se hra trochu vyrovnala. Před přestávkou však David Weiner přidal svůj druhý gól v zápase a hráči tak odcházeli do kabin za stavu 3:1 pro domácí.

Kralupští stvrdily vítězství

Druhý poločas začal stejně, jako ten první. Kralupy měly hru pod kontrolou, byly aktivnější a hostujícímu týmu nic nedovolovaly.

 

V 58. minutě naskočila do zápasu nová tvář Kralup, Dominik Zdržálek. Ten se po dvaceti minutách na place dokázal gólově prosadit a zvýšil tak na 4:1.

 

V 90. minutě přidal pátou branku domácích Miloslav Houška, který zpečetil vysokou výhru Kralup.

 

Domácí tak zaslouženě porazily Radonice 5:1. Hostující tým navíc v příštím zápase čeká Stará Boleslav. Chce-li uspět, bude muset svoji hru o hodně zlepšit.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Při vší úctě k soupeři si myslím, že jsme byli lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. Radonice si za celý zápas vytvořily dvě šance z nichž jednu dokázaly proměnit.:




Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - J. Víteček [-] , M. Řenč [-] , J. Kulhavý [-] (46. Z. Kouba [-] ) , R. Culek [-] - J. Polák [-] (58. D. Zdržálek [-] ) , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] (67. M. Uhlíř [-] ) , M. Houška [-] , D. Weiner [-] (79. M. Novák [-] ) - P. Junek [-] (73. J. Matějček [-] )

TJ Slavia Radonice
J. Domlátil [-] - M. Pekárek [-] , A. Moravec [-] , V. Jindra [-] , J. Červenka [-] , L. Bezkočka [-] , M. Sop [-] , M. Doležal [-] , J. Janík [-] , M. Hrubeš [-] , K. Mejsnar [-]

ŽK: 49. M. Řenč - 51. M. Sop , 58. M. Pekárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra domácích

Tady nemohu jinak. Výhra „Kaučuku“, tři body zůstanou V Olších. Tečka.

Tip: výhra hostů