2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov zvítězil gólem v poslední minutě


Branky


4

Do Bakova přijely Hovorčovice, které svému soupeři v prvním střetnutí nadělily čtyři góly. Domácí tým se dnes chtěl pomstít a udržet všechny tři body v Bakově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení navrátilec Říha

První poločas byl poměrně vyrovnaný, přeci jen si ale víc šancí vytvořil Bakov. Jednu z nich neproměnil Petr Vitmajer, který šel sám na bránu. 

 

Domácí toho nemuseli litovat, jelikož se ve 35. minutě dostali do vedení. Po kombinaci s Jakubem Velechovským přehodil hostujícího brankáře Jan Říha, který se po dlouhé době objevil v základní sestavě Bakovského A-týmu.

 

Poločas tak skončil 1:0 a do kabin šli spokojenější domácí. 

Rozhodující gól v 90. minutě

Druhý poločas začal podobně, jako ten první. Hra byla vyrovnaná, šance byly na obou stranách.

 

V 77. minutě dokázal jednu takovou využít hostující Vladimír Valíček, který se prosadil po rychlém protiútoku. Hovorčovice tak srovnaly stav zápasu na 1:1.

 

O pár minut později si mohl Bakov své vedení vzít zpátky, po kličce gólmanovi ale prázdnou bránu netrefil střídající Vaněk.

 

Vše nasvědčovalo remízovému výsledku, v 90. minutě se však hrdinou domácích stal Jan Kvapil, který po standardní situaci stanovil skóre zápasu na 2:1 a rozhodl tak o výhře Bakova.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: V poločase jsme měli vést minimálně 2:0. I v druhé půli jsme mohli rozhodnout už mnohem dříve, zahodili jsme však vyložené šance. V 90. minutě jsme ale naštěstí rozhodli na 2:1.:

SKK Hovorčovice
Tesař: Nezvládáme venkovní utkání, dostáváme hloupé góly v posledních minutách a toto utkání to jen potvrdilo. Jinak si myslím, že horším týmem jsme nebyli. Byl to spíše remízový zápas.:



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
J. Kroupa [-] - D. Boško [-] , J. Říha [-] (74. V. Zvolinski [-] ) , T. Vitmajer [-] (79. J. Mareš [-] ) , P. Hájek [-] , J. Kvapil [-] , T. Formáček [-] , M. Ajchler [-] , P. Vitmajer [-] (90. J. Turek [-] ) , J. Velechovský [-] (46. M. Vaněk [-] ) , F. Bartoň [-]

SKK Hovorčovice
D. Hutař [-] - O. Novák [-] (77. P. Vít [-] ) , M. Ptáček [-] , A. Kaličiak [-] , V. Syrový [-] , F. Škorvánek [-] , M. Čáp [-] (71. D. Kašubjak [-] ) , J. Tresner [-] (54. J. Berberi [-] ) , L. Syrový [-] , P. Stupka [-] , V. Valíček [-]

ŽK: 86. D. Boško - 54. O. Novák , 84. L. Syrový .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Němeček Josef - MANSOUR Jakub, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra hostů

Bakov před týdnem padl v nastavení proti Lužci, zatímco hovorčovičtí vyhráli rozdílem třídy nad Holubicemi. I v tomto utkání to bude tuhý boj o každý decimetr herní plochy, ale štěstí bude na straně hostů.

Tip: výhra hostů