EXPERT TIP - 3.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2019-2020

Datum kola: 18.8.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Ve druhém kole I. A třídy na fanoušky znovu čeká sedm zajímavých zápasů. Během sobotního odpoledne se Hradec pokusí získat první soutěžní body s Ludgeřovicemi, což platí rovněž pro ostravskou Starou Bělou v utkání proti Bolaticím. Jakubčovice pak chtějí potvrdit roli favorita v duelu s Darkovičkami. Nedělní dopoledne mají vyhrazeno fotbalisté Mokrých Lazců, kteří doma přivítají ambiciózního nováčka z Malých Hoštic. Na své stadionu se dále představí týmy Slavkova, Kravař a Štěpánkovic.  




Michal Pěntka

Jako experta víkendového kola I. A třídy jsme tentokrát oslovili zkušeného útočníka Michala Pěntku. Ludgeřovický forvard již několik sezon patří k nejlepším kanonýrům soutěže, takže jeho tipy určitě mají váhu. O účastnících soutěže si udržuje velmi dobrý přehled, takže nám rád sdělil své tipy na sedm zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

I když jsou Jakubčovice papírovým favoritem, tak se jim tři body nebudou rodit jednoduše. Očekávám důrazný zápas z obou stran, možná i s nějakou tou kartou. Dřina se hostům vyplatí a odvezou si minimálně bod. Tip 0.

Tip experta: 2 38 - 24 - 38 %
Komentář experta:

O Hradci jsem dostal určité informace, a co jsem slyšel, tak i přes prohru v minulém kole se jeví hlavně na domácí půdě jako hladové mužstvo plující na postupové vlně. Nicméně věřím, že nás trenér Fryč výborně připraví, a když k tomu začneme proměňovat brankové příležitosti, co si vytváříme, tak nemohu dát jiný tip než výhru hostů. Tip 2.

Tip experta: 2 24 - 19 - 57 %
Komentář experta:

Co si pamatuju, tak ve Staré Bělé se vždy každému hrálo velmi špatně. Otázka zní, v jaké kondici se klub nyní nachází. Bolatice jsou naopak zkušený tradiční fotbalový tým 1. A třídy, který se vždy pohybuje v lepším středu tabulky a myslím si, že ani letos tomu nebude jinak. Bude to možná těsné, ale věřím ve vítězství hostů. Tip 2.

Tip experta: 1 71 - 10 - 19 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů, které v prvním kole vyhrály. Myslím si, že hosté teď narazí. Mokré Lazce se budou chtít vyhnout na jaře boji o záchranu a na podzim neponechají nic náhodě. O tom, že jsou domácí na svém hřišti silní, se všeobecně ví. Hosté z Malých Hoštic zaplatí nováčkovskou daň a odjedou domů s nepořízenou. Možná se pletu, ale tady dávám jasnou výhru domácích a klidně i vyšším rozdílem. Tip 1.

Tip experta: 1 57 - 14 - 29 %
Komentář experta:

Slavkov by měl a musí těžit hlavně z domácího pažitu, protože venku moc bodů nikdy nesbíral. Podobným celkem je i jeho soupeř z Vřesiny u Ostravy. Sám jsem zvědavý, jak utkání dopadne. Záležet bude na tom, kdo dá první branku, protože ani jednomu mužstvu moc otáčet zápasy nejdou. Jelikož mi je Slavkov sympatičtější než hosté, budu věřit, že první branku vstřelí právě domácí. Tip 1.

Tip experta: 2 24 - 14 - 62 %
Komentář experta:

Co jsem slyšel, tak se domácí motají v nějakém kruhu a neví, jak z toho ven. Teď si sami ještě navíc zavařili výsledkem minulého kola, ale jak já říkám, každý zápas je jiný a vždy začíná 0:0. Chlebičov je naproti tomu houževnatý a nepříjemný soupeř, který rovněž tipuju na horní polovinu tabulky. Pro Štěpánkovice to bude velká písemka. Bude to boj, ale více věřím hostům. Tip 2.

Tip experta: 1 95 - 0 - 5 %
Komentář experta:

S Kravařemi mám čerstvou zkušenost. Už to není to mužstvo, které u nás hrálo na jaře, kde byly líné na krok, odevzdané a zralé na ručník. Tentokrát proti nám stál velmi kvalitní, běhavý a hlavně fotbalový soupeř. Nebýt našeho brankáře, tak si Kravaře odvezly všechny body. Výrazně omladily, což jim velmi prospělo. O Slovanu bohužel vím jen to, že první kolo prohrál, dále že hřiště má na hulváckém kopci a že je to nejstarší ostravský klub. Tudíž jen základní informace. Nicméně i přes mou neznalost tady vůbec neváhám. Všechny body zůstanou na velmi krásném kravařském stadionku. Tipuju výsledek 4:1 pro domácí. Tip 1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Karel Klos 6
2. Tony Tony 6
3. Radim Mudrik 5
4. Pavel Galvas 5
5. Michal Gavenda 5
6. Dominik Klinger 4
7. Zdeněk Žůrek 4
8. Patrik Fiala 4
9. Michal Pěntka 4
10. Jan Grygarčík 4
11. Pavel Kozelek 4
12. Jaroslav Hanák 4
13. René Klement 4
14. Daniel Wiweger 4
15. Milan Petrík 3
16. Miroslav Mička 3
17. Marek Kulaviak 3
18. Venca Likeš 3
19. Jakub Hradil 2
20. David Kroupa 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.