2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře si poradily se Slovanem


Branky


22

Slovan jen korigoval vedení domácích Kravař.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře svého soupeře od začátku přikovaly k jeho šestnáctce, ale dlouho zápolily s poměrně vychýlenou muškou. Referovat musíme především o tutovkách Těžkého s Barcalem a do několika slibných příležitostí se dostal rovněž Peterek. Právě Peterek se nakonec stal klíčovým mužem nedělního utkání. V 18. minutě se Peterek blýskl parádní individuální akcí, kterou vyšperkoval parádní ranou do protějšího víka – 1:0. O necelou čtvrthodinku později uháněl Peterek zcela sám na gólmana Hypše, obelstil ho hokejovým blafákem a pohodlně zvýšil na 2:0. Nástup do druhé půle však domácím fotbalistům poměrně zhořkl. Hned ve 47. minutě se dopustil chybičky Bitomský a zdánlivě neškodný pokus Trunkáta nachytal brankáře Moslera na švestkách – 2:1. Kravaře se ale nenechaly vyvést z míry. Soupeře už do ničeho vážného nepustily, naopak mohly pojistit své vedení při sólovém nájezdu střídajícího Kupky.

Z webu Slovanu

 

 

V neděli se náš tým vydal ke svému prvnímu venkovnímu utkání a to na půdu MFK Kravaře. V překrásném fotbalovém prostředí vše nasvědčovalo tomu, že to bude při nejmenším zajímavá podívaná. Trenér Cirkl byl nucen udělat v základní sestavě pár změn a to kvůli absencím. Hřiště bylo nádherně připravené a od 17 hodin mohlo utkání začít.

Od úvodních minut, šlo vidět, že se utkání odehraje ve velkém tempu. Domácí s věkovým průměrem něco málo přes 20 let byli v prvním poločase aktivnější a drželi míč na svých kopačkách.

V 18. minutě přišel první gólový okamžik. Peterek si na pravé straně hřiště převzal míč, namířil si to přes několik našich obránců přímo do pokutového území, kde stačil zamířit a střelou po břevno dal domácím vedení. 1:0. Domácí ve svém snažení nepolevovali a vytvářeli si další šance. Na štěstí má Slovan v brance skvělého Zbyňka Hybše, který většinu šancí zlikvidoval parádními zákroky.

V 30. se opět zatřepetala síť a opět ta naše. To když jeden z domácích útočníků si to pelášil směrem k naší brance. Lukáš Ciesarik tohoto útočníka dokázal obranným zákrokem zneškodnit, avšak odražený míč se dostal opět k Peterkovi, ten si s chladnou hlavou poradil s brankářem Hybšem a uklidil míč do sítě. 2:0. Naše mužstvo vypadalo značně opařené. Domácí byli až do konce poločasu lepším týmem. A tak si odnesli do šaten dvoubrankové vedení.

Do druhé půle jsme vstoupili s tím, že musíme být daleko aktivnější a důraznější v osobních soubojích. A také jsme se takhle v druhém poločase prezentovali. Naše snah přinesla ovoce už po necelých 2 minutách druhé půle. Míč si před pokutovým územím na levé straně zpracoval David Trunkát a dělovku, která zaplavala před brankářem, poslal do sítě. 2:1.

Domácí začínali pomalu odpadávat a my jsme začínali být tím týmem, který byl více a více na míči. Bohužel náš tlak zůstával v prostoru mezi oběma šestnáctkama a do šancí jsme se dostávali sporadicky.

Okolo 80. minuty se prodral po levé straně až do pokutového území David Trunkát, avšak z velkého úhlu trefil prostor brány dobře, ale jeho pokus vyrazil konečky prstů brankář domácích na břevno. Velká smůla pro náš tým ale naděje stále žila.

Dvě minuty před koncem si míč Jirky Strakoše našel ve vápně hlavu Tomáše Kaventy, ten však svůj pokus nedokázal dostat mezi tři tyče a tak se domácí mohli radovat ze své první výhry v novém ročníku. Slovan si na své první vítězství bude muset ještě nějakou chvíli počkat. Doufejme, že přijde už příští sobotu a to doma proti Malým Hošticím.

 



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Petr Hladký, trenér Kravař: „V prvním poločase jsme na trávníku naprosto kralovali, jenže opět jsme se předháněli v zahazování jasných šancí. Vstřelili jsme sice dva góly, ale naše vedení mohlo být mnohem výraznější. Krátce po přestávce jsme bohužel zbytečně inkasovali a najednou jsme znervózněli. Soupeře jsme sice nepouštěli do vážnějších šancí, ale až do konce utkání jsme se trápili a strachovali o výsledek.“

TJ Slovan Ostrava
klubový web:



Sestavy


Městský FK Kravaře
T. Mosler [-] - J. Gattnar [-] (54. L. Kupka [-] ) , J. Barcal [-] , V. Těžký [-] (81. M. Czerný [-] ) , J. Heger [-] , M. Schreier [-] (66. F. Baránek [-] ) , K. Nestroj [-] , M. Pavelek [-] , P. Glabazňa [-] (36. P. Kupka [-] ) , O. Bitomský [-] , E. Peterek [-]

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - L. Ciesarik [-] (52. M. Stolař [-] ) , T. Pastrňák [-] , J. Strakoš [-] , R. Trojan [-] (85. J. Gatnar [-] ) , D. Trunkát [-] , P. Pudich [-] (56. T. Kaventa [-] ) , A. Dostál [-] (46. R. Pytlík [-] ) , D. Valenčin [-] (88. M. Bartek [-] ) , P. Bittner [-] , M. Kubinec [-]

ŽK: 52. J. Gattnar - 16. T. Pastrňák , 24. D. Valenčin .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - POLEDNÍK Radek, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: výhra domácích

S Kravařemi mám čerstvou zkušenost. Už to není to mužstvo, které u nás hrálo na jaře, kde byly líné na krok, odevzdané a zralé na ručník. Tentokrát proti nám stál velmi kvalitní, běhavý a hlavně fotbalový soupeř. Nebýt našeho brankáře, tak si Kravaře odvezly všechny body. Výrazně omladily, což jim velmi prospělo. O Slovanu bohužel vím jen to, že první kolo prohrál, dále že hřiště má na hulváckém kopci a že je to nejstarší ostravský klub. Tudíž jen základní informace. Nicméně i přes mou neznalost tady vůbec neváhám. Všechny body zůstanou na velmi krásném kravařském stadionku. Tipuju výsledek 4:1 pro domácí. Tip 1.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

13. 8. 2019 19:32
Remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kravaře patří už dlouhou dobu mezi lepší týmy 1.A třídy a s nováčkem soutěže si pohrají jako "kočka s myší". Jednička