M. Fertál 39.
P. Buchvaldek 87. (vl.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice rozhodly v samém závěru


Branky


22

Darkovičky brzy vedly, ale Jakubčovice vyrovnaly před pauzou. Rozhodující branka padla do hostující sítě těsně před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky na horké půdě Jakubčovic sahaly po cenném bodu, jenže v závěru se nejprve nechal hloupě vyloučit Bajger, aby si následně Buchvaldek vstřelil smolného vlastence. Ale pojďme pěkně popořádku. Hosté zažili přímo pohádkový vstup do zápasu. Při smrtícím kontru našel Michal Gai ve vápně nikým nehlídaného Turanského, který při zakončení zachoval pevné nervy – 0:1. Domácí pak samozřejmě zvýšili obrátky, jenže střelecky se trápili až do 39. minuty, kdy se vyšrouboval do vzduchu Fertál a stanovil poločasový stav 1:1. Po přestávce se dlouho nic zajímavého nedělo. Pořádnou vlnu emocí přinesla až 86. minuta. Hostující Bajger nejprve nakopl ležícího Murina, který mu následně dal pěstí a oba kohouti se šli předčasně sprchovat. Hra v desíti lidech svědčila více Jakubčovicím. Za pár vteřin totiž adresovali do šestnáctky prudký centr a dezorientovaný Buchvaldek umístil balon do víka vlastní kasy – 2:1. V uávěrěčných minutích už favorizované Jakubčovice dokázaly svůj hubený náskok ubránit, a připsaly si tak druhou výhru v soutěži na domácím hřišti. Spoečně s Bolaticemi jsou jediným stoprocentním týmem v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
David Molnár - hrající trenér: Zápas pro nás nezačal vůbec dobře, kdy po sérii soubojů a nepovedených odkopů před naší branou šel soupeř do vedení. Naštěstí nás to nijak neovlivnilo a první poločas jsme jasně dominovali a soupeř jen bránil okolo svoji šestnáctky. Vypracovali jsme si hodně příležitostí ale gólman hostů doslova čaroval až Fertal hlavou přinesl uklidnění do přestávky. Druhý poločas soupeř více vystoupil a už to nebylo tak jednoznačné jako první poločas ale i tak jsme tam měli dvě 100% šance. V závěru už to bylo hodně nervózní a vyhrocené utkání kde vyústěním byly dvě spravedlivě udělené červené karty. Odměnou, že přístup a snahu, pro nás byl gól těsně před koncem, kdy po pěkné akci po levé straně si hosté dali po centru vlastence.

FK Darkovičky
Vladimír Procák, trenér Darkoviček: „V Jakubčovicích jsme se chtěli prezentovat aktivní a kombinační hrou. Hned na začátku se nám podařilo potrestat chybu domácího týmu v rozehrávce a z rychlého brejku jsme vstřelili vedoucí gól. Potom jsme ovšem trošku polevili a před přestávkou jsme obdrželi vyrovnávací branku. Ve druhé půli byly Jakubčovice dost nervózní, jenže v závěru jsme se nechali zbytečně vyloučit a nakonec jsme si ještě dali nešťastného vlastence. Hráčům přesto děkuji za odvedený výkon.“



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - L. Chalupa [-] , J. Schreier [-] (90. V. Náhlík [-] ) , M. Fertál [-] , D. Chovanec [-] (81. A. Pavelka [-] ) , T. Murin [-] , P. Šťastný [-] (74. R. Šaran [-] ) , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , O. Malina [-] , Z. Sommer [-]

FK Darkovičky
T. Preisner [-] - A. Kuřidém [-] (32. R. Kempný [-] ) , M. Bajger [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (59. M. Hopkins [-] ) , K. Surovec [-] , P. Buchvaldek [-] , P. Turanský [-] , M. Gai [-] (54. M. Gai [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 44. D. Vavroš , 59. M. Fertál - 38. R. Kempný , 63. M. Bajger , 63. P. Buchvaldek , 80. M. Hopkins . ČK: 86. T. Murin - 86. M. Bajger .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: remíza

I když jsou Jakubčovice papírovým favoritem, tak se jim tři body nebudou rodit jednoduše. Očekávám důrazný zápas z obou stran, možná i s nějakou tou kartou. Dřina se hostům vyplatí a odvezou si minimálně bod. Tip 0.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

13. 8. 2019 19:29
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakubčovice hrají pěkný fotbal, Darkovičky se snaží ale to jim bude v Jakubčovicich málo. Jednička