2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


23

Dvoubrankové vedení domácích hosté po pauze zlikvidovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dopolední utkání mezi Mokrými Lazci a Malými Hošticemi nabídlo dva naprosto odlišné poločasy. V první půli řádil domácí kanonýr Galvas, který si nejprve naběhl na hezký pas Košňovského a z otočky nasměroval balon přesně ke vzdálenější tyči – 1:0. Mokré Lazce pokračovaly v náporu, jenže střely Galvase a Wojnara netrefily cílené zařízení. Ve 14. minutě už domácí fotbalisté slavili, protože Galvas při standardní situaci zavěsil balon nechytatelně pod břevno – 2:0. Malé Hoštice následně reagovaly z kopačky Pospěcha, Droppy anebo Stříbného, ale korekce skóre se nekonala. Větší šance si pořád vytvářely Mokré Lazce. Za zmínku určitě stála prudká hlavička Líbaře, jedovka Wojnara a především šikovná teč Žurka, který po centru Líbaře rozezvonil břevno. Tečku za úvodním dějstvím pak napsal agilní Galvas, když po kolmici Šimečka vyprášil rukavice brankáře Honky. A to ještě chvilku předtím měli domácí kopat penaltu za faul na Galvase. Právě Galvas se na sudího Kolečkáře pořádně zlobil i po přestávce, protože podle jeho názoru odpustil Malým Hošticím další pentli. Hosté vycítili šanci a nakonec vyválčili remízu. Naději jim dala hezká individuální akce Adamčíka – 2:1. V 70. minutě vznikla po rohu Stříbného ve vápně nepřehledná skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval Chřibek – 2:2. Domácí sice reklamovali ruku soupeře, jenže píšťalka hlavního arbitra zůstala němá. V samém závěru sahaly Malé Hoštice po třech bodech, ale Kara polaskal pouze boční síťku.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas, útočník Mokrých Lazců: „První poločas byl jasně v naší režii, když jsme měli utkání zcela pod kontrolou. Klidně jsme mohli vést ještě vyšším rozdílem, jenže to by musel rozhodčí Kolečkář odpískat dvě čisté penalty. Kdybychom vstřelili třetí gól, tak by bylo po zápase. Hlavní sudí zápas hrubě ovlivnil, i když samozřejmě se nám nesmí stát, že po přestávce úplně přestaneme hrát. Odešel nám střed zálohy, čehož hosté využili. Vyrovnávací branky ovšem dosáhli rukou.“

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík, trenér Malých Hoštic: : „Byl to zápas naprosto rozdílných poločasů. Do utkání jsme v první půli vstoupili velmi nekoncentrovaně. Moc nám nesvědčil dopolední čas zápasu, když jsme asi byli myšlenkami ještě jinde. Po přestávce jsme se do toho naštěstí pořádně obuli, vytvořili jsme si tlak a navíc se mi zdálo, že soupeř odešel fyzicky. Druhý gól byl dost šťastný, ale štěstí přeje připraveným.“



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
R. Kovalík [-] - R. Šimeček [-] (62. L. Poštulka [-] ) , D. Líbař [-] (46. F. Mička [-] ) , Z. Říman [-] , P. Galvas [-] , D. Lebeda [-] , A. Černohorský [-] (84. K. Lomozník [-] ) , P. Wojnar [-] , T. Kosňovský [-] , J. Garba [-] , J. Žurek [-] (72. M. Němčík [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , P. Stříbrný [-] (84. D. Kašný [-] ) , E. Klinger [-] , R. Staníček [-] , M. Unruh [-] (50. M. Kara [-] ) , J. Chřibek [-] , D. Klinger [-] , M. Adamčík [-] (89. P. Mlýnek [-] ) , D. Pospěch [-] , O. Šafarčík [-] (31. R. Režnar [-] )

ŽK: 60. P. Galvas .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: KOLEČKÁŘ Antonín - ŠAFRÁN Martin, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 8. 2019 13:18
No, jestli rozhodčí jasně "ovlivnil" utkání, to si nemyslím. Dvě penalty? Jedná byla, nejspíš ale kompenzoval vymyšlenou standartku domácích po které padla branka na 2:0. Faul se měl pískat opačně.
Vyrovnávací gól rukou? Na YouTube si najdi kanál Malých Hoštic. Náhodou vyrovnávací branka je natočená. A zajímalo by mě. Kde kdo viděl ruku. :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů, které v prvním kole vyhrály. Myslím si, že hosté teď narazí. Mokré Lazce se budou chtít vyhnout na jaře boji o záchranu a na podzim neponechají nic náhodě. O tom, že jsou domácí na svém hřišti silní, se všeobecně ví. Hosté z Malých Hoštic zaplatí nováčkovskou daň a odjedou domů s nepořízenou. Možná se pletu, ale tady dávám jasnou výhru domácích a klidně i vyšším rozdílem. Tip 1.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

13. 8. 2019 19:31
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Čekám velmi vyrovnané utkání, ale i tak tady musím dát dvojku.