R. Tábora 10.
L. Vlach 62. (p.)
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body v Obratani vyválčila Horní Cerekev a její hon za titulem nadále pokračuje


Branky


10. R. Tábora , 62. L. Vlach (p.) - 12. J. Plachý , 15. J. Serbus , 60. H. Novák , 86. M. Brada (p.)
19

V Obratani se body vydělávají těžce. O tom se přesvědčila i silná Horní Cerekev, která brzy prohrávala, jenže svou roli favorita vzápětí začínala naplňovat. Bojovný výkon domácích ani nyní na tři body nestačil a jejich přímý boj o záchranu nadále pokračuje. Horní Cerekev se naopak zase o něco více dotáhla na Červenou Řečici a své šance na prvenství se nevzdává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Cerekev zařídila zvrat už v první půli

Za větrného počasí se odehrál bojovný zápas, který ovšem příliš fotbalové krásy nepřinesl. Hosté přijeli v oslabené sestavě a svou šanci tak dostali hráči z lavičky. Domácí šli do vedení hned ve 3. minutě, čemuž předcházel nesmyslný odkop hostujícího Cimlera, který „přihrál“ Táborovi na velké vápno a ten uklidil míč k pravé tyči. Hosté však nebyli i přes nepříznivý stav horším týmem, středová řada se snažila uhlídat především špílmachra „Boba“ Hovorku, který hýřil myšlenkami a přesnými pasy na své spoluhráče. Lukáš Vlach také potvrzoval své nesporné kvality a byl pro hostující obranu velkým nebezpečím. O vyrovnání stavu se postaral Jan Plachý, který zakončil do prázdné branky pohlednou akci, na jejímž začátku byl Zbyněk Dařílek a Jarda Serbus. Vedení na stranu SKHC strhl "Vápno" o několik minut později. Krásnou střelou z hranice velkého vápna nedal domácímu brankáři Vilímkovi šanci. Domácí si ještě v prvním poločase vybrali i pořádnou porci smůly. Po rychlé, individuální akci nastřelili břevno cerekvické branky.

Domácí zápas ještě zdramatizovali, ale nedotáhli

Ve druhém poločase snaha domácích rostla, ale cerekvická defenziva odolávala. Velkou šanci měl Lukáš Vlach, který ztroskotal na hostujícím brankáři Mezerovi. Bob Hovorka měl možnost vyrovnat z trestného kopu, ale jeho záměr opět brankář Mezera přečetl a střelu zlikvidoval. A tak udeřilo na druhé straně. Dobře kopnutý roh a následný závar před domácí svatyní úspěšně hlavou zakončil sváteční střelec Hynek Novák. To bylo radosti. O tři minuty později bylo o drama opět postaráno. Hloupě v šestnátce fauloval Dařílek a Vlach penaltu s notnou dávkou štěstí proměnil. Pojistkou pro hosty byla v samém závěru  penalta na druhé straně. Tu proměnil Martin Brada a hosté vezou vydřené, vybojované, důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (brankař Horní Cerekve): Během dne mi chodily na mobil omluvenky od našich klíčových hráčů. Říkal jsem si, že to nemůže dopadnout dobře. A hle, vyhráli jsme. Je to kulaté a fotbal nemá logiku.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - A. Pařil [-] (84. M. Plášil [-] ) , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] , F. Tomovič [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (37. T. Lhotský [-] ) , R. Vítamvás [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - H. Novák [-] , V. Hrdina [-] , J. Serbus [-] , M. Brada [-] , T. Cimler [-] (53. O. Musil [-] ) , J. Razima [-] , L. Loukota [-] , Z. Dařílek [-] (70. J. Petrák [-] ) , J. Plachý [-] , Š. Filsoch [-]

ŽK: 52. P. Fišer , 84. T. Lhotský - 51. L. Loukota , 71. M. Brada .
Hráči zápasu: F. Hovorka - J. Serbus , M. Brada .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POUL Daniel - TÁBORA Rudolf (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 19:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:41
Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Hodní Cerekev už zase patří do čela soutěže, zatímco Obrataň stejně jako loni bojuje o holou existenci v Poutník lize. Cokoliv jiného než výhra hostů by tady bylo překvapení.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:05

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů