Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton dal zapomenout na rozpačitý vstup do sezóny "devítkou" proti Pacovu


Branky


6. Z. Pahr (p.) , 22. V. Vacek , 36. Z. Pahr , 39. M. Vacek , 49. Z. Pahr , 68. Z. Pahr , 77. O. Liknarovych , 83. O. Liknarovych , 90. M. Moravec - 70. L. Rybčák , 76. Z. Rybčák , 80. R. Flígr
19

Maraton, leč letos ne tolik suverénní jako tomu bývlo dříve, nastupoval k domácímu zápasu proti Pacovu jako favorit. Tuhle roli začínal naplňovat od samého začátku a postupně přidával jeden gól za druhým. Domácí gólostroj se nakonec zastavil na čísle devět a Pelhřimov tak příliš trápit nemusí ani tři inkasované branky ze závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový stav 4:0 nedával Slavoji mnoho šancí na úspěch

K utkání 11. kola varazil do Pelhřimova na zápas proti zdejšímu Maratonu TJ Slavoj Pacov a od prvních minut to byla jednostranná záležitost. Skóre poměrně brzy, už v šesté minutě otevřel proměněným pokutovým kopem Zdeněk Pahr. Maraton nadále dominoval, z čehož vyústila další branka ve 22. minutě. pak už to šlo ráz na ráz. Ještě do konce prvního poločasu přidal svou druhou branku v utkání Zdeněk Pahr a na listinu střelců se zapsal i Miroslav Vacek. Výsledek po první půli tak vyzníval poměrně jednoznačně ve prospěch domácích.

Ve druhé půli sice Pacov začal střílet góly, jenže inkasoval dalších pět

Ani druhý poločas žádnou velkou změnu nepřinesl. Stále hráli s míčem na kopačkách hlavně domácí. Ve 49. minutě zkompletoval hattrick ostrostřelec Zdeněk Pahr a v tu chvíli už bylo v podstatě rozhodnuto, 5:0. I branku ze 68. minuty měl na starosti v tu chvíli už čtyřgólový Pahr, který byl k nezastavení, stejně jako kolotoč, na kterém se od prvních minut hosté vozili. Alespoň malý záblesk naděje na relativně přijatelný výsledek vykřesaly dva góly Lukáše a Zdenka Rybčáka, kteří snížili na "pouhý" čtyřgólový odstup. Na tyto góly však našel okamžitou odpověď Oleh Liknarovych, stejně jako na následnou branku Rostislava Flígra z 80. minuty. Definitivní tečku za utkáním obstaral v 90. minutě Martin Moravec, jehož gól na 9:3 ve prospěch Maratonu už jen dokonal zmar, který i tento víkend prožil tým Slavoje, jenž se tabulkou propadá stále hlouběji, zatímco Maraton míří stále vzhůru ke svým obvyklým pozicím.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Doposud to vypadalo tak, že Maraton už nebude tolik dominantní jako v předchozích sezónách. Na své poměry letos poztrácel docela hodně bodů, jenže třeba právě takovýhle zápas ukazuje, že konec svých suverénních cest stárnoucí kádr ještě nevyhlíží, ba naopak.




Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - M. Moravec [-] , Z. Pahr [-] , O. Liknarovych [-] , J. Kratochvíl [-] , J. Kmoch [-] , V. Beneš [-] , M. Vacek [-] , V. Vacek [-] , M. Vaněk [-] (46. M. Prchal [-] ) , J. Zabloudil [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - L. Rybčák [-] , J. Přibyl [-] , P. Gavrecký [-] , Z. Rybčák [-] , P. Šauer [-] , R. Flígr [-] , R. Doležal [-] , J. Rathouský [-] (41. J. Hanek [-] ) , M. Zíka [-] , M. Vlach [-] (66. D. Homolka [-] )

ŽK: 51. M. Vlach .
Hráči zápasu: Z. Pahr .
Místo: Pelhřimov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - HERNA Václav (N), TOMOVIČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 19:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:41
Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Maraton už se zase začíná pomalu propracovávat k čelu, k tomu ale potřebuje další výhry a jednu takovou přidat ideálně hned tento víkend s Pacovem.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:05

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích