4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Početní znevýhodnění Čejov stálo výhru, soupeř si značnou část zápasu zahrával s ohněm


Branky


18. J. Vávra , 55. J. Pfaur , 58. V. Kupka , 88. P. Šiška - 13. J. Rohovec
18

Měla to být pro domácí jasná záležitost. Čejovští vyrazily do Kamenice nad Lipou se sestavou velmi oslabenou a na hře to bylo znát. Paradoxně šli ale do vedení proti topornému Slovanu právě hosté. Ti však postupně herně odpadali a zejména díky brankaři Krupičkovi mohli alespoň teoreticky pomýšlet na přijatelný výsledek. Nic naplat, vývoj utkání Čejovu zkrátka nepřál a další tři góly v jejich bráně jasně rozhodly ve prospěch Kamenivce nad Lipou, která si i přes nepřesvědčivý výkon připisuje poměrně jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivě nerozhodný stav hrál domácím silně proti plánům

Hosté odehráli skoro celý poločas pouze v 9 lidech, než jim dorazil ještě desátý hráč. Domácí toho ale nevyužili. Od první minuty se Kamenice nad Lipou uspokojila s tím, že hraje proti oslabenému soupeři a že i chodecký výkon bez nasazení bude stačit. Ve třinácté minutě však oslabený soupeř utekl do brejku a rázem šel do vedení, když se Jiří Rohovec prosadil střelou k tyči. O pět minut později se rozjela akce po lajně v režii Slovanu a následně se dostal ve vápně k míči domácí Josef Vávra a ten dokázal vyrovnat stav zápasu. V dalších minutách se domácí občas dostali do šancí, avšak mířili nepřesně, nebo je vychytal hostující brankář Martin Krupička. I proto se nakonec poločas dohrál za remízového stavu, zejména k velké nevoli fanoušků, kteří s ohledem na rozložení sil očekávali jasnou demolici Čejova, ta se ale nekonala.

Očekávanou prohru oslabeného Čejova korunovali domácí třemi góly

Ve druhém poločase domácí přeci jenom trochu zabrali. V 55. minutě se po centru prosadil hlavou kamenický Jan Pfaur. O chvíli později házel Jan Ira dlouhý aut a po kombinaci se dostal k míči domácí Vilém Kupka, který přidal střelou okolo brankáře třetí branku. Domácí pak měli několik šancí ale špatný výkon korunovali i zahozenými šancemi. A tak na čtvrtou branku v síti Čejova museli domácí fanoušci čekat až do závěru zápasu, kdy si hosté dali branku vlastní. Kamenice nad Lipou si sice připsala třetí výhru v řadě, avšak něco takového, by při derby s Černovicemi v příštím kole, na další výhru ani zdaleka nestačilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Dneska jsme to úplně podcenili a zápas odchodili. Na hřišti to vypadalo, že to nikoho nebaví, podle toho tak zápas vypadal. Příště nás čeká derby s Černovicema. Na ten zápas se už nějakou dobu těšíme. Věřím, že se tak doma představíme v lepším světle, a ukážeme, že i domácí zápasy umíme zahrát.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Strašík [-] , J. Pfaur [-] , L. Hadač [-] (46. J. Houser [-] ) , L. Novák [-] (68. T. Filípek [-] ) - V. Kupka [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] , J. Strašík [-] (55. A. Kos [-] ) - J. Vávra [-] , O. Joza [-] (46. M. Jirsa [-] ) -

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Moravec [-] , P. Kovařík [-] , P. Nápravník [-] , J. Rohovec [-] , J. Hložek [-] , R. Smrčka [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , A. Romaniuk [-] , J. Cvrček [-]

ŽK: 26. J. Ira - 80. R. Smrčka , 82. L. Moravec .
Hráči zápasu: M. Krupička .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: TŮMA Petr - ŠTANGL Josef (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 19:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:41
Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Kamenice nad Lipou je letos na domácím hřišti nepřesvědčivá. Schválně jak si tady poradí s Čejovem, vyhrát by ale tentokrát měla.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:05

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích