4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 12:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice znovu konečně naplno bodovaly, nyní si pohrály s posledním Ústrašínem


Branky


18

Ani jeden z týmů nevstupoval do utkání s kdovíjak oslnivou formou. Ústrašínu se letos zkrátka vůbec nedaří, body rozdává kde se dá a i proto je na samém dně tabulky. Že by si však Speřice mohly vyskakovat, to zrovna také ne. 3 poslední kola a z nich jeden bod, to také není žádná sláva. K utkání ale nastupovaly jako papírový favorit a to se s přibývajícími minutami začínalo projevovat stále více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelci strádali, zatímco brankaři zářili

Zápas mezi Speřicemi a Ústrašínem se rozjížděl velmi pozvolna a spíše než prestižní ligový duel připomínal čistokrevnou dobrodružnou výpravu do pralesa. Navrch však měli přeci jen o něco více favorizovaní domácí hráči TJ Dálnice. Žlutá ponorka ale ukázala, že o záchranu se ještě porve a hlavně v prvním poločase měla několik více než zajímavých šancí, jenže všechny skončily na brankaři Dubnovi. Po přečkání tohoto úvodního tlaku už to byla pouze hra na jednu bránu. Jenže ani Speřice si v zakončení nepočínaly nikterak slavně. Zejména útočník Radek Anděl nechal svým výkonem zavzpomínat na "legendární" formu Fernanda Torrese a zahazoval jednu šanci vedle druhé. Je třeba však zmínit, že na neproměňování jasných gólovek se výraznou měrou podílel i brankař Rohovec. Poločas tak skončil 0:0 a obdiv sklízeli hlavně oba dva brankaři.

Nakonec jasnou výhru vybojovaly Speřice

Prolomit střeleckou smůlu se nakonec podařilo až ve druhém poločase. Byl to David Morava, kdo utnul ofenzivní nemohoucnost a poslal domácí do jednobrankového vedení krásnou střelou na zadní tyč. I další okamžiky patřily Speřicím, kdy se k několika zajímavým možnostem skórovat zpoza vápna dostal Martin Eremiáš, jenže potvrzující branku nepřidal. Definitivní rozhodnutí tak padlo až v úplném závěru. Od 85. do 90. minuty padly hned tři góly a všechny do jedné brány. Dvěma góly zkompletoval hattrick Davida Morava a střelou z 25 metrů se do dějin utkání zapsal i Patrik Huňáček. Zápas tak skončil nakonec jednoznačným výsledkem 4:0, díky čemuž se Speřice tabulkou zase alespoň na týden posunuly o pár pater výš. To Ústrašín vytrvale drží stráž na úplném chvostu Poutník ligy a situace se pro něj nevyvíjí dobře.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Letošní forma Ústrašína skutečně není dobrá. Ostatně to potvrdili ve Speřicích, které po dvou kolech bez bodů zase konečně vyhrály. Pořád má ale Ústrašín o co hrát. I konkurence body ztrácí a zrovna "Žlutá ponorka" je týmem, jehož výkony se zlepšují hlavně na jaře, proto bychom se nad nimi měli ještě držet na pozoru.




Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
V. Duben [-] - D. Moravec [-] , P. Moravec [-] , L. Svoboda [-] , M. Čermák [-] (84. J. Menšík [-] ) - M. Eremiáš [-] , M. Linhart [-] , J. Merunka [-] (72. J. Svoboda [-] ) , J. Moravec [-] (81. P. Huňáček [-] ) - R. Anděl [-] (46. M. Záviška [-] ) , D. Morava [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - P. Seknička [-] (46. D. Starý [-] ) , M. Šoula [-] , R. Hájek [-] (74. T. Křech [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , S. Hrbek [-] , R. Popelka [-] , M. Staněk [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

ŽK: 43. P. Moravec - 73. M. Rod .
Hráči zápasu: V. Duben , D. Morava .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Švehla Marek - MORAVEC Roman (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 19:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:41
Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

O obou týmech se dá říct, že by už potřebovaly zase naplno bodovat. Ústrašín má trochu problémy s kádrem a zvlášť proti Speřicím tenhle faktor rozhodne.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:05

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů