Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obratem z 2:0 na 2:3 si Žirovnice zajistila stále přijatelný odstup od čela soutěže


Branky


18

V průběhu prvního poločasu vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by si hosté měli s sebou domů odvézt všechny tři body. Vzadu ani směrem dopředu se jim vůbec nedařilo podle představ a i proto prohrávali už 2:0. V závěru prvního poločasu však přišel jeden jediný okamžik, který zvrátil celý následující průběh. Druhý poločas, to už byla hlavně jízda Slavoje, která pro dotažení obratu přidala další dva góly a ve zbývajících minutách už žádnou další branku ve své síti nepřipustila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasnou dominanci domácích narušil gól v poslední minutě

Utkání se rozjíždělo pozvolna, nicméně následující okamžiky patřily hlavně domácím. Hosté se hledali hlavně při bránění soupeře, kdy hned několik zmatků mezi obránci dovolilo Plačkovu dostat se k velké šanci. První střela z úhlu však trefila pouze boční síť a přízemní pokus na přední tyč o několik minut později pokryl svým zákrokem Vojtěch Kolář. Tím to ale ani zdaleka nekončilo. Po dvaceti minutách hry vykoupal téměř kompletní obranou řadu Pavel Janďourek, jenž se ocitl zcela osamocen před žirovnickým brankařem, nemířil však přesně. Pět minut před koncem poločasu ale byly přeci jen ledy prolomeny. Výstavní křižný pas za obranu přistál ke kopačkám Rostislava Štěpána, jehož střelecký pokus si už cestu do sítě našel. Za pět minut to navíc bylo už 2:0. V téměř totožné situaci se napodruhé objevil Pavel Janďourek, jenže tentokrát už jeho zakončení našlo prostor mezi třemi tyčemi. Žirovnice se jevila zcela bezbranně, těsně před koncem prvního poločasu se však uchýlila k nejlepšímu možnému kroku. Nahodilý střelecký pokus ihned po rozehrávce přiměl domácího brankaře k vyražení míče nad břevno. Následoval ale roh a při něm si odražený balon našel osamocený Vojtěch Rušil, který pro Slavoj vykřesal naději pro dalších 45 minut.

Branka do šatny Plačkov zcela odstřihla a nakonec i připravila o body

Gól do šatny hostující Žirovnici herně probudil. Jejích hráčů bylo najednou plné hřiště, začínala se dařit kombinace a s tím postupně přicházely i šance. Jednou takovou byl rozhodčím odpískaný přímý kop. Ten si vzal do parády Pavel Rysl, jenž svým zakončením překvapil všechny přítomné, nejvíce však domácího gólmana, který se svým pohybem za zeď v podstatě odepsal ze hry, 2:2. Hra se stále výrazněji přelévala na stranu hostů. I Plačkov ale měl své šance. Obdobný přímý kop, jaký na druhé straně způsobil gól, vyslal směrem k bráně i domácí Pavel Janďourek, zdí zblokovanou střelu Vojtěch Kolář už udržel před brankovou čarou. Zmar domácích dokonal v 80. minutě Jakub Omasta, který se po ztrátě míče plačkovských u postranní čáry dotal do zakončení a zamířil přesně k zadní tyči. Posledních deset minut se už jen domácí tlačili do soupeřova vápna, centrované míče ale bezchybně v obou případech jistě posbíral žirovnický brankař. Žádný další obrat už se tak nekonal a radovat se nakonec mohla Žirovnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Zápas blbec. Celý první poločas jsme měli jasně pod kontrolou, soupeř se sotva objevil v blízkosti vápna, jenže právě pokus z půlky hřiště, který jsem zpod břevna vytlačil na roh, z něhož se už hosté nemýlili způsobil zvrat v následujících minutách. Ve druhém poločase už jsme hořeli jako papír, mě nevyjímaje, kdy přinejmenším druhý gól jde na můj vrub a i takové střely, jaká předcházela třetímu gólu umím chytat. Dnes jsem bohužel tým nepodržel a i to byl jeden z důvodů, proč zápas dopadl tak, jak dopadl.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - P. Janďourek [-] , L. Palán [-] , L. Ehrlich [-] , T. Vrána [-] , J. Kašpar [-] , R. Tesař [-] , Z. Štěpán [-] , R. Štěpán [-] , K. Vaňous [-] , M. Němec [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - D. Kuš [-] , V. Rušil [-] - M. Rušil [-] , T. Severa [-] - J. Mach [-] (54. J. Omasta [-] ) - O. Doležal [-] , P. Rysl [-] , L. Severa [-] (56. R. Kopejtko [-] ) , T. Péč [-] , J. Metlička [-]

ŽK: 60. L. Ehrlich - 75. V. Rušil .
Hráči zápasu: K. Vaňous - V. Rušil , P. Rysl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - SVATOŠ Pavel (N), DOLEŽAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 19:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:05

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:41
Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Hodně bude záležet na tom, v jaké formě hosté v Plačkově nastoupí. Ti jsou totiž schopní jednou převálcovat favorita soutěže a podruhé se protrápit celým zápasem proti outsiderovi. I proto věřím, že porazit Žirovnici je v našich silách.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:05

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza