EXPERT TIP - 12.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 22.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Filípek

V současné době, na hodně dlouho, zraněný Tomáš Filípek je dalším z expertů, kteří se se svým odborným pohledem podělí o svou předpověď 12. kola Poutník ligy. Přetržený přední křížový vaz ho na 95% nepustí do jarní části sezony, a tak může pouze psát reporty z jednotlivých zápasu A-týmu Slovanu. Stále ještě student ekonomické školy v ČB je doslova fanatickým fanouškem londýnské Chelsea a hrdým antisparťanem. V Česku jsou mu sympatičtí i klokani z Vršovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 96 - 4 - 0 %
Komentář experta:

Doma Počátky sbírají více bodů, než na hřištích soupeřů, navíc hosté moc gólů venku nestřílí. Počátky si budou chtít spravit reputaci po nakládačce v Řečici, takže si myslím, že domácí vyhrají rozdílem minimálně dvou branek a jednou se do listiny střelců zapíše i Radim Měkuta.

Tip experta: 1 86 - 5 - 9 %
Komentář experta:

Tady si myslím, že to bude zápas o první brance. Obrataň je letos doslova tragická, když má hrát mimo svůj stadion, Plačkov zase doma nedostává moc gólů, může se spolehnout i na oporu v brance Lukáše Novotného. Podle mě vyhraje domácí celek o tři branky a hosté vyjdou střelecky naprázdno.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Vzhledem k tomu, že pacovský A-tým hraje už v sobotu, tak si myslím, že několik hráčů půjde hrát i v neděli za rezervu. Něco mi ale říká, že hosté nedají svoji kůži lacino. Podle mě to bude zápas, kde nepadne více jak 3 góly a domácí tento zápas neprohrají.

Tip experta: 1 62 - 21 - 17 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Oba týmy hrají hodně ofenzivně, Čejov má navíc lepší obranu, moc golů nedostává. Venku jsou jeho zápasy ale na branky chudší, zatímco Cerekev doma kolí jednoho soupeře za druhým. Kdyby zápas skončil remízou, tak bych se nedivil, ale podle mě vyhraje Cerekev a oba týmy dají gól.

Tip experta: 1 92 - 4 - 4 %
Komentář experta:

Tady asi nemohu jinak. I když sou kluci teď pod mírnou herní dekou, tak věřím, že tenhle zápas jim pomůže se opět postavit na nohy. Ústrašín je k tomu ideální soupeř, vždyť venku ještě nevyhráli. Podle mě to bude jasná jednička a jako bonus zkouším tip, že Slovan vyhraje o více než 3 branky.

Tip experta: 1 45 - 42 - 13 %
Komentář experta:

Lukavec je především doma velmi silný. Dokáže zápasy strhnout na svoji stranu vekou bojovností a v tomhle zápase tomu nebude jinak. Remízový král z Řečice po výhře v minulém kole bude muset sklonit hlavy před neprostupnou defenzívou domácích. Tady zkouším přesný výsledek 2:0.

Tip experta: 2 13 - 4 - 83 %
Komentář experta:

Martin Pokorný a Zdeněk Pahr. Z obran soupeřů si zatím dělají trhací kalendář. V tomto se podle mého soudu oba střelecky prosadí. Stejně jako u Pacova, tak i Žirovnice bude podle mého posílena o několik pendlů z prvního týmu. Na velkém hřišti, kterým se u Budína můžou chlubit, to Maraton jednoduché mít nebude, kvalitou v koncovce domácí nakonec ale přetlačí. V tomto zápase padne více, než 5 branek a konečný výsledek bude spíše hokejového typu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomas Prokop 4
2. Pavel Nápravník 4
3. Jiří Kalivoda 4
4. Pavel Šiška 4
5. Tomáš Filípek 3
6. Libor Chadim 3
7. Patrik Macháček 3
8. Jolana Hnátová 3
9. Jakub Mach 3
10. Lukáš Novotný 3
11. Venca Likeš 3
12. Rostislav Štěpán 3
13. Michal Tesař 3
14. Tomáš Pavlíček 3
15. Petr Munduch 3
16. Jan Semrád 2
17. Martin Krupicka 2
18. David Vincenc 2
19. Milan Zeman 2
20. Jaroslav Herna 2
21. Lenka Novotná 2
22. Jiří Jetmar 1
23. Jan Přibyl 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.