0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mdlé utkání bez větších šancí vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem Ústrašín


Branky


0

Střetnutí dvou celků oholených až na kost, i tak se dá nazvat zápas TJ Slovan-TJ FC Ústrašín. V dresu Kamenice se objevilo několik nových tváří, zatímco Ústrašín vyjel k venkovnímu utkání v jedenácti lidech a tak bylo derby dvou sousedů otevřenou záležitostí takřka bez favorita. Díry v sestavách se bohužel projevily i na hřišti a tak o žádné špičkové ligové podívané nemohla být tentokrát řeč. Z Výhry se nakonec raduje Ústrašín, který zabral v pravou chvíli a odvrátil další propad tabulkou, zato Kamenice pomalu začíná ztrácet kontakt s čelem Poutník ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas žádný velký vzruch nenabídl

Bylo znát už od prvních minut, že především TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B" v tomto utkání není ve zcela ideální kondici, chybělo mnoho hráčů ze základní sestavy a tak dělalo domácím opravdu velké problémy potvrdit proti průměrnému Ústrašínu, kdo je na hřišti doma. Od obou týmů byl k vidění průměrný a vyrovnaný fotbal, ve kterém zářili hlavně defenzivní hráči nad útočníky. Oba týmy k utkání přistoupili odlišným stylem. Zatímco domácí se snažili o brejky, hosté z Ústrašína představovali ejvětší hrozbu při centrovaných míčích. Pár šancí, nebo alespoň jejich náznaků v prvním poločase k vidění bylo, gólem však neskončil žádný z pokusů o ohrožení brány a tak se do kabin šlo za nerozhodného, ale i bezgólového stavu. Úvodní petačtiřicetiminutovka skutečně žádný hlubší dojem v očích přítomných fanoušků nezanechala. Neoptimální nominace k utkání u obou týmů byla bohužel až příliš znát.

Gól Daniela Starého se odpovědi Kamenice nedočkal

První poločas žádnou vyloženou šanci, natož gól, nepřinesl a tak nezbývalo než doufat, že lepší podívaná bude k vidění v poločase druhém. A skutečně netrvalo dlouho a padl první gól utkání. O ten se postaral střelec TJ FC Ústrašín Daniel Starý, kdy rohový kop Ústrašína debutant v bráně Kamenice nad Lipou Vojtěch Janů nedůrazně vyrazil a pro útočníka už byla mise vstřelit gól jednoduchá. Stále tak žádné dobré zprávy pro domácí, s tímto gólem byla naopak situace ještě o něco horší. Šanci ke skórování měli poté oba dva týmy. Především střela domácího Davida Růžičky zaváněla gólem, stejně tak mohl potvrzující gól přidat znovu Daniel Starý, ani v jednom případě se ale skóre neměnilo. Žádného dalšího gólu už se diváci nedočkali a se třemi body a čistým kontem odjíždějí domů hráči Ústrašína, kteří svůj pád tabulkou konečně dokázali zastavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Co k tomu dodat. Vyrovnané utkání, kdy bylo hlavní dát první branku. Tu dali nakonec hosté. Prostě těch absencí bylo mnoho. Nechci lidem šahat do svědomí, ale takhle se o posun v tabulce hrát nemůže. Je pak otázka, jestli absentující hráči mohli, či nemohli hrát.

TJ FC Ústrašín
Pavel Nápravník (hráč TJ FC Ústrašín): Na venkovní zápasy jsme celý podzim jezdili v 11, maximálně ve 12 lidech. Je to z důvodu, že zdravíčko některým hráčům moc nepřeje. Do Kamenice jsme přijeli v jedenácti a rvali jsme se o každý balón. Měli jsme více štěstíčka a nějaké šance tam taky byly.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
V. Janů [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , M. Strašík [-] , P. Macháček [-] (88. T. Filípek [-] ) - D. Růžička [-] , J. Nechvíle [-] , J. Tětiva [-] (46. O. Joza [-] ) , I. Šiška [-] (75. D. Schober [-] ) - L. Kašparec [-] , J. Zedník [-] (46. P. Šiška [-] )

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - T. Dedera [-] , T. Křech [-] , P. Seknička [-] , M. Kubík [-] , P. Nápravník [-] , D. Starý [-] , T. Kubiska [-] , O. Habáň [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

ŽK: 74. L. Kašparec .
Hráči zápasu: P. Macháček - M. Kubík .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - ŠTANGL Josef (N), JIRŮ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.