2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remízu do své sbírky přidal TJ Tatran v Lukavci


Branky


0

Na hřišti v Lukavci na sebe narazily dva týmy ze spodní poloviny tabulky, proto se spíše očekával bojovný fotbal, ve kterém bude důraz výrazně převyšovat technickou zdatnost. Tyto předpovědi se dokonale naplnily. Oba týmy se rvaly, mnohdy téměř doslova a nehodlaly si darovat ani milimetr volného prostoru, přesto však padaly i góly, které přispěly k zajímavé přestřelce, jenž se zastavila na skóre 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezajímavý první poločas gólem lehce okořenil Luboš Krill

V předposledním zápase podzimu Tatran narazil na houževnatého soupeře z Lukavce. Postavení v tabulce sice favorizovalo červenořečické, bohužel pro ně, na hřišti byl lepším týmem po většinu zápasu Lukavec. Celý zápas se hrál fotbal podprůměrné úrovně, často doprovázený zbytečnými zákroky nebo hloupým řečněním směrem k rozhodčímu. Úvodní poločas nepřinesl prakticky žádné větší gólové příležitosti. Celá hra se odehrávala zejména ve středu hřiště. Ovšem byli to právě hráči Lukavce, kteří vždy po zisku míče směle vyrazili k útoku a snažili se, jakkoliv ohrozit branku Tatranu. Odměnou za jejich snažení byl ve 21. minutě naprosto přesně umístěný centr na dobíhajícího Luboše Krilla, který si v souboji s obráncem Tatranu dokázal poradit a dotlačil míč do sítě. Do konce prvního poločasu už se na hřišti neudálo nic, co by stálo za zmínku, a proto se do kabin šlo za stavu 1:0 pro domácí TJ Start Lukavec.

Dohady na hřišti přinesly dvě červené karty a body se nakonec dělily

Druhý poločas už byl o poznání zajímavější. Hráči Tatranu konečně začali hrát fotbal, Lukavec postupně zatlačili na vlastní polovinu a v 57. minutě zásluhou kapitána Jiřího Dýnka vyrovnali. Bohužel pro Tatran, úvodní pasáž druhého poločasu byla prakticky to nejlepší, co v tomto utkání předvedli. Po vyrovnávací brance se černým písmem zapsal do historie utkání stoper Tatranu, Ladislav Chvalkovský, který v 61. obdržel za zbytečné řečnění na adresu rozhodčího červenou kartu. Prakticky ihned na to Lukavec přesilovku využil, když se v 67. minutě k odraženému míči dostal Daniel Kocour a poslal Lukavec do vedení 2:1. V 76. minutě se po druhé žluté kartě poroučel ze hřiště lukavecký Vojtěch Zamrzla a poměr sil se tak pro závěrečné minuty vyrovnal. A nakonec došlo k vyrovnání i ve skóre. O to se v 81. minutě postaral červenořečický útočník Jan Markvart a zajistil tak Tatranu cenný bod za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): S ohledem na postavení v tabulce potřebovaly oba dva týmy nutně vyhrát aby se zase o něco výrazněji vzdálily od sestupových vod. To se nakonec ani jednomu z celků nepodařilo. Lukavec dvakrát vedl, přesto se nakonec o body s Tatranem podělil. V o trochu lepším postavení je nyní Lukavec, který má před sebou utkání s posledním Budíkovem a za týden ještě dohrávku proti Počátkám, teoreticky je tak v jejich případě ve hře stále 6 bodů, jejichž zisk není úplně nereálný. To Tatran čeká na domácím hřišti favorit z Pacova, i tam se ale může stát cokoliv, přesto tříbodový zisk domácích neočekávám.




Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - L. Kotek [-] , L. Mládek [-] , D. Wenemoser [-] , V. Zamrzla [-] , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , M. Merenus [-] , D. Kocour [-] , J. Mařinec [-] , D. Slabý [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] - Z. Kubíček [-] - Z. Káva [-] - J. Markvart [-] , D. Obranec [-] (67. J. Aldorf [-] ) , J. Keller [-] , J. Popovič [-] , F. Košťál [-] , J. Duchan [-]

ŽK: 45. V. Zamrzla - 13. L. Chvalkovský , 48. J. Keller , 59. Z. Káva , 70. J. Popovič , 90. Z. Kubíček . ČK: 76. V. Zamrzla - 61. L. Chvalkovský .
Hráči zápasu: Z. Káva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - PEŠEK Jiří (N), ŠŤASTNÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.