Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná série Pacova pokračuje i po utkání s Jiřicemi


Branky


0

Další zajímavé střetnutí dvou týmů z horních pater tabulky. To bylo utkání mezi Pacovským "béčkem" a Jiřicemi, které stále zažívají nadměrně vydařenou sezónu. Utkání plné šancí se nakonec podařilo ovládnout domácímu Pacovu, pro který jde o již páté vítězství v řadě, což je v takto vyrovnané soutěži úctyhodný počin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přetahovanou z první půle vyhrál Pacov

Jiřice vyrazili do Pacova bez dvou defenzivních opor Hložka a Trnky. Jejich místo zastoupil matador Miroslav Novák. Zraněného kapitána Příhodu nahradil na hrotu zase Lukáš Nesporý. Začátek zápasu byl vyrovnaný, hrálo se hodně kombinačně, což napovídalo, že v Pacově se odehraje pěkné fotbalové odpoledne. Jiřice měly po dvou ztrátách na pravé straně, kterých Pacov nevyužil. Stejně tak měli i hosté dva náznaky šancí, rovněž bez gólového efektu. První gól vstřelili domácí hráči Slavoje, když po centru z pravé strany si osamocený útočník zpracoval balon, Zabloudil včasným výběhem ještě zvládl zakročit, na dorážku Jana Přibyla už byl ale krátký. Hosté se poměrně brzkým inkasovaným gólem nenechali vyvést z míry. Z trestného kopu střílel na zadní tyč nebezpečně Miroslav Jirků, ale gólman střelu vytěsnil. Po nepřesnosti v rozehrávce Pacova unikal jiřický Jakub Dvořák, ale v tísni trefil kladenským nártem pouze tyč. Gólu se Jiřice ale přeci jen dočkali. Petr Tůma na pravé straně přesprintoval domácího beka a míč naservíroval pod sebe, kde balon uklidil Tomáš Jůzl do brány. Poločas směřoval k remíze, když ale kolmici za obranu odvrátil hostující stoper Jakub Vincenc na hranici velkého vápna tak nešťastně, ze se míč od nohou pacovského Jakuba Vlacha odrazil a přeloboval brankaře Zabloudila. Poločas skončil 2:1 pro domácí Pacov.

Neproměněné šance a dva rychlé góly Jiřicím zlomily vaz

Druhá půle začala dvěma slibnými šancemi, když se z hranice offsidu řítil sám na brankaře jeden z jiřických útočníků, v obrovské šanci, která mohla přinést vyrovnání ale znovu jen zazvonila tyč. Druhou velkou šanci Jiřic neproměnil tentokrát Tomáš Jůzl. Své šance už hosté měli, nevyužili je, a tak se trestalo na druhé straně. Martin Kostroun vyvezl balon, narazil si do levého křídla a načechraný centr z druhé vlny poslal do jiřické brány. V zápětí se obdobná akce v jiném obsazení opakovala a stav byl 4:1 pro domácí, kteří byli na koni a hrozili stale více. Netrvalo dlouho a Pacov měl další velkou šanci. Nákop za obranu vyzval jednoho z pacovských střelců, který se k míči dostal dřív než brankař Zabloudil, zamířil ale jen těsně vedle brány. Teoretickou naději na bod vykřesal Jakub Dvořák, když načechranou standartku z poloviny hřiště hlavou uklidil za vyběhnuvšího gólmana Pachtu. V závěru pak při úniku dva na gólmana zavěsil přihrávku Petra Tůmy do prázdné brány Jiří Hrůza, v 90. minutě už ale na obrat byla zatraceně pozdě a z vítězství se mohli radovat pacovští.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Dalo se čekat, že Pacov doma v souboji dvou tabulkově vyrovnaných týmu body nepustí, navíc s naší formou při venkovních utkáních. Zápas byl sice poměrně vyrovnaný, ačkoliv Pacov hrál o něco lépe ve středu hřiště. Bohužel jsme v poločase smolně prohrávali. Ze začátku druhé půle se nám nepodařilo proměnit dvě slibné šance a to rozhodlo, protože soupeř trestal.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Kostroun [-] (71. P. Miskai [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Přibyl [-] (58. M. Dvořák [-] ) , J. Rathouský [-] (57. L. Václavík [-] ) , M. Zíka [-] , J. Vlach [-] , P. Gavrecký [-] (61. A. Pícha [-] ) , M. Pučálek [-] , J. Pavelec [-] , L. Šlechta [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Tůma [-] , L. Nesporý [-] (60. J. Hrůza [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Novák [-] , M. Jirků [-] , T. Jůzl [-] , J. Jůzl [-] , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-]

ŽK: 14. M. Kostroun , 79. P. Miskai , 79. L. Šlechta - 55. M. Jirků .
Hráči zápasu: M. Kostroun - T. Jůzl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BABÁK Martin - MAŘINEC Lukáš (N), VOPLAKAL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.