4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:00

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výprask schytala Obrataň v Plačkově


Branky


3. K. Vaňous , 23. F. Mottl , 51. O. Kubů , 87. J. Kalivoda (p.) - 30. L. Menšík
0

Plačkovští jsou momentálně v euforii. Našli herní styl, který jim vyhovuje, začali bodovat a s tím se i posouvat tabulkou. Obrataň se v letošní sezóně zase změnila ve fackovacího panáka, který si jezdí pro jeden příděl za druhým. Domácí byli po většinu času lepším týmem, vyhráli a díky tomu si i zpestřili pozápasovou dokopnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plačkov šel rychle do vedení, které už nepustil

Domácí "Sokolíci" začali dobře, když už ve třetí minutě našel Jiří Kalivoda pěknou uličkou Martina Němce, jehož neméně povedenou přihrávku dopravil do sítě Karel Vaňous. Rychlé vedení Plačkov uklidnilo a ten se tak proti opařenému soupeři mohl pokoušet o kombinační fotbal. To Obrataň si na žádnou fotbalovou krásu nehrála. Snažila se hlavně nakopávanými balony získat územní převahu a vypracovat si nějaké šance, domácí obránci si ale dokázali poradit. Ještě veseleji bylo v domácím táboře ve 23. minutě, kdy síť za zády brankaře Kaliny rozvlnil František Mottl. Po gólu na 2:0 začali domácí trochu nepochopitelně po vzoru Obrataně nakopávat dlouhé míče na své útočníky, kteří toho ale s takovými přihrávkami mnoho vymyslet nemohli a tak se hra začala vyrovnávat. Po půlhodině hry měla Obrataň možnost ke skórování v podobě dvou krátce po sobě zahrávaných rohů. Ten první ještě Plačkov ubránil, na druhý si už ale naskočil Libor Menšík a brankaři Milanovi Němcovi nedal šanci. Do konce poločasu už se toho mnoho zajímavého neudálo, což vyhovovalo hlavně Plačkovu, který odcházel do kabin s jednogólovým vedením.

Žádný vzdor Obrataně se už nekonal, domácí naopak vstřelili další dva góly

Druhý poločas, to už žádná fotbalová poezie nebyla. Oba týmy nakopávaly míče s naději překvapit obránce, kteří si ale dokázali poradit, tedy až do 50. minuty. To totiž rohový kop v podání Plačkova propadl až mimo vápno k úplně volnému Ondřejovi Kubů, jenž nádhernou střelou šajtlí vymetl pavouky z pravé šibenice obrataňské brány. Domácí se tak znovu konečně mohli s dvougólovým vedením uklidnit, jejich hra ale přesto postrádala přesnost a pohyb, nejspíš už se plačkovští viděli na pozápasové dokopné. Hráčům Obrataně se rozhodně nedala upřít snaha, chybělo však i trochu štěstí. Šance totiž končily buď na obráncích, u brankaře Němce, případně zazvonila i branková konstrukce, kdy hosté z dalšího rohu trefili jen břevno. Zápas mířil k jasnému konci, přesto však chtěl Plačkov nadále hrát i dopředu. V 85. minutě prchnul obraně Karel Vaňous, kterého nedovoleným zákrokem ve vápně zastavil obránce za cenu faulu. Sporně nařízenou penaltu střelou doprostřed brány proměnil Jiří Kalivoda a stanovil tím tak konečné skóre na 4:1 pro Plačkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Jiří Kalivoda (hráč TJ Sokol Plačkov): Prvních dvacet minut jsme hráli dobře kombinačně a dařila se nám i hra po křídlech. Po inkasovaném gólu jsme se ale uchýlili k nakopávání balonů a z toho jsme nic vytěžit nedokázali. Pro diváka asi zápas nic moc, pro nás jsou ale důležitý tři body, k tomu jsme se dostali i na kladné skóre.

SK Obrataň
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Zápasu jsem se tentokrát bohužel z pracovních důvodů zúčasnit nemohl, což mě mrzí, protože se snažím vždy stíhat všechny zápasy, tentokrát jsem ale musel upřednostnil FC Vysočinu před TJ Sokolem Plačkov. Hned jak jsem se o výhře dozvěděl měl jsem velkou radost, protože zvládnout utkání s Obrataní to byla povinnost, kterou zatím zvládli splnit téměř všichni. Brzy jsme se dostali do vedení, což se v našem případě často nestává a od té chvíle už jsme ho nepustili. Minimální přípustná bodová hranice 15 bodů za půl sezóny už je tak splněna, se současnou formou a herní pohodou ale míříme výš. Teď nás čeká Maraton a tam bude tím nejzásadnějším cílem neprohrát nějakým markantním rozdílem a zase si nezničit skóre jako v zápase s Horní Cerekví, před kterým jsme měli rovněž kladné skóre. Velké poděkování patří Jirkovi Kalivodovi, který při mé absenci zajistil report z utkání.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov
M. Němec [-] - O. Kubů [-] , F. Dobrovič [-] (77. J. Svoboda [-] ) , L. Jančička [-] , K. Vaňous [-] , R. Zemek [-] , J. Kalivoda [-] , Z. Štěpán [-] , R. Štěpán [-] , F. Mottl [-] (55. T. Dobrovič [-] ) , M. Němec [-]

SK Obrataň
J. Kalina [-] - A. Pařil [-] , M. Plášil [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Tábora [-] , M. Vlach [-] , M. Vlach [-] (82. F. Vilímek [-] ) , M. Vesecký [-] (53. M. Kudrnáč [-] ) , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 74. F. Dobrovič .
Hráči zápasu: K. Vaňous .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOUBA Miroslav - KREJČÍ Václav (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.