3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stoprocentní Junior porazil na své půdě Týn


Branky


43. V. Uher , 49. K. Krejčí , 90. V. Uher
34

Strakonický Junior je nadále stoprocentní! Nedělní utkání v areálu Na Křemelce nabídlo zajímavé momenty, na kterých se podílel i soupeř z Týna nad Vltavou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoprocentní

Obranný blok hostující Olympie měl před sebou v nedělním těžký úkol. Junior chtěl navázat na roudenskou Malši a zůstat nadále stoprocentní. Velký krok k tomuto cíli udělali domácí hráči v samotném závěru prvního poločasu. Povedený centr si našel ve vápně Vladimír Uher a hlavička strakonického útočníka zapadla přesně za Kubíkova záda. 

Povedený konec prvního poločasu následnou ještě lepší začátek toho druhého. Ve 49. minutě nařídil hlavní rozhodčí Němec přímý kop z ideální střelecké pozice. K míči se postavil Karel Krejčí a dvaatřicetiletý útočník poslal svojí tečovanou ránu přímo do horního rohu branky. Tato branka definitivně zlomila hostující odpor. Týn se sice ještě snažil o vstřelení kontaktní branky, ta však hostům nebyla přána. 

Definitivní podobu výsledku tak přinesl až samotný závěr utkání. V 90. minutě utkání přidal svůj druhý gól v utkání Vladimír Uher

Strakonice tak zvítězily i ve svém třetím utkání v tomto novém ročínku a nadále zůstávají svěřenci Přemysla Šrouba stoprocentní. Na druhé straně zůstává naopak týnská Olympie pouze na jednom získaném bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - hlavní trenér: Vyhráli jsme třetí zápas v řadě a jsme spokojeni. Tým jsem měl nakoukaný z předchozích zápasů a tušil jsem, že nebude jednoduché se do nich dostat. Prezentují se hodně defenzivní taktikou. Chtělo to jít rychle po zisku míče nahoru a v první půli se nám to dařilo po naší levé straně. Po jedné takové akci se nám podařilo jít do vedení zásluhou Uhra. Předtím ještě L. Balek nastřelil tyč. Těsně před poločasovým hvizdem šel ještě Krejčí sám na bránu, ale gólman ho vychytal. Do druhé půle se nám podařilo skvěle vstoupit a Krejčí trefil z trestňáku šibenici. Hosté se snažili, ale žádnou vyloženou šanci si za celý zápas nevytvořili. Uhrovi nebyl uznán gól pro ofsajd. Na konci jsme pečetili naše naprosto zasloužené vítězství. Znovu se trefil Uher. Hráčům chci poděkovat za dobrý výkon proti houževnatému soupeři. Kaňkou na utkání bylo zranění Sigmunda a přeji mu, ať zranění kolena není vážné.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Vladimír Dobal - záložník: První poločas ve Strakonicích se vyvíjel podobně jako před 14 dny v Roudném. Hráli jsme v bloku, dobře se posouvali a soupeře jsme kromě jediné šance, kde domácí hráč nastřelil břevno, do žádné velké šance nepustili. Pak jsme ovšem těsně před půlí nechali soupeře odcentrovat a domácí útočník hlavou z malého vápna otevřel skóre utkání. Hned vzápětí jsme mohli po ztrátě míče a brejku domácích inkasovat ještě jednou, ale brankář Kubík šanci zneškodnil. Hned na začátku druhé půle sudí odpískal faul na hranici vápna a Krejčí tečovanou střelou o zeď dává na dva nula a bylo v podstatě rozhodnuto. Snažili jsme se o vstřelení kontaktního gólu, ale krom pár střel zpoza vápna jsme si žádnou stoprocentní šanci nevytvořili. Gól na 3:0 padl až v samotném závěru a udělal tečku za zápasem. Bohužel ani ve druhém venkovním utkání jsme nezískali ani bod a nevstřelili ani gól.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - K. Krejčí [-] (89. L. Zvonek [-] ) , T. Janoch [-] , P. Kotrba [-] , J. Sigmund [-] (16. D. Míčka [-] ) , B. Kubeš [-] , V. Uher [-] , D. Bálek [-] , L. Bálek [-] (85. M. Štöger [-] ) , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - V. Dobal [-] , J. Mezera [-] , L. Maxa [-] , R. Podhradský [-] , J. Brom [-] , L. Mravec [-] , L. Stoklasa [-] , J. Liška [-] (54. F. Hudeček [-] ) , J. Hudeček [-] , F. Vaníček [-] (82. M. Procházka [-] )

ŽK: 88. R. Zahrádka - 52. J. Hudeček , 66. L. Mravec .
Hráči zápasu: V. Uher .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: Němec Václav - SMOLA Martin, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Zdeněk Vojtíšek
Tip experta: výhra domácích

Strakonice budou letos hrát o postup. Tým má parametry na divizi a zkušené mužstvo by si mělo vítězství doma pohlídat. Cítím, že za Týn se střelecky prosadí Pepa Brom, který na strakonické Křemelce vymete všechny pavučiny a trefí se přímo do šibenice. Tímto i Bromiče zdravím.
Fotograf Jan Škrle by měl být na místě, tak jsem zvědav, jak se mu povede tento střelecký kousek zachytit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Junior má ambici na vyšší soutěž a v tomto byť těžkém utkání to zvládne za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích