EXPERT TIP - 3.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2024-2025

Datum kola: 25.8.2024

0

Krajský přebor nezastavuje a o víkendu nás v rámci 5. ligy čeká již třetí kolo. Naším expert tipérem kola je strunkovický brankář Zdeněk Vojtíšek




Zdeněk Vojtíšek

Brankář strunkovického Blaníku byl jednou z klíčových postav vysněného postupu Blaníku a i letos bude mít určitě velký vliv na výsledky Strunkovic, které zatím získaly čtyři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 97 - 3 - 0 %
Komentář experta:

Řekl bych, že tady je favorit asi jasný. Trhové Sviny mají na začátek dost těžký los a předpokládám, že i Olešník bude nad jejich síly.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kluci z Roudného baví celý kraj fotbalem a je radost na ně koukat. Co se týče Třebětic, tak pro mě velká neznámá a vůbec nevím, co od nich čekat. Jediné, co vím je to, že mají výborné fanoušky. Budu věřit domácím, kteří by to měli doma v poklidu zvládnout. Zlobit by měl v útoku Viki Kadlec. Včera mi dokonce vyběhl v televizi při sledování sportovních novin na Nově v rubrice borec na konec, kde šmiknul luxusní nože. Mám tušáka, že bude společně s Míkičem nahoře zase vyvádět.

Tip experta: 1 97 - 3 - 0 %
Komentář experta:

Ambiciózní Protivín proti nováčkovi soutěže. Tady si Zdeny zahraje jednotku. Protivín v létě měl nějaké odchody, nicméně na přestupovém trhu rozhodně nezaspal a kvalitně posílil. Tenhle tým bude v tabulce vysoko.

Tip experta: 1 65 - 26 - 9 %
Komentář experta:

Osečtí borci minulé kolo výrazně loupili na půdě dalekých Třebětic, kde rozjeli gólový koncert a dali neuvěřitelných sedm branek. Vypadá to, že jsou při chuti a určitě si nějakou střeleckou munici pošetřili i na domácí utkání s Mirovicemi. V bráně to Sáťa zavře a z toho mi vychází, že si Osek připíše další tři body do tabulky.

Tip experta: 0 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Nás čeká další zkouška v pátek na Perštátu. Tradiční účastník krajského přeboru (5. ligy) Rudolfov má skvělý vstup do soutěže a v mých očích je jednoznačný favorit utkání. My můžeme jenom překvapit. Samozřejmě, že bych si přál vyhrát, ale koukám na to pokorně a objektivně. Na hřišti necháme všechno a uvidíme, na co to po 90 minutách bude stačit.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tým z lázeňského města se netají divizními ambicemi a po minulém utkání na horké půdě Mirovic, kde remizovala 3-3, bude potřeba bodovat za plný počet. Doma by to měla Třeboň proti Dražícím zvládnout.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Milevsko je jeden z dalších týmu, co se bude rvát nahoře o přední příčky. Kádr mají kvalitní a doma se Semicemi potřebují nutně bodovat za tři body. Věřím, že se jim to povede, ale nic lehkého to rozhodně nebude. Semice mají kvalitu.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Strakonice budou letos hrát o postup. Tým má parametry na divizi a zkušené mužstvo by si mělo vítězství doma pohlídat. Cítím, že za Týn se střelecky prosadí Pepa Brom, který na strakonické Křemelce vymete všechny pavučiny a trefí se přímo do šibenice. Tímto i Bromiče zdravím. Fotograf Jan Škrle by měl být na místě, tak jsem zvědav, jak se mu povede tento střelecký kousek zachytit.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. miroslav mottl 5
2. Patrik Hrachovec 5
3. Tomáš Plojhar 5
4. Petr Kortus 5
5. Ladislav Beran 4
6. Vladislav Hájek 4
7. Jiří Klik 4
8. Roman Žurek st. 4
9. Jaroslav Kadlec 4
10. Petr Ptáček 4
11. Miroslav Kašpar 4
12. Michal Štrouf 4
13. Jan Hovorka 4
14. Václav Plachta 4
15. Roman Žurek 4
16. pavel mikšátko 4
17. Jan Kándl 3
18. Jiří Tomášek st. 3
19. Vladimír Vrána 3
20. Jaromír Bělunek 3
21. Josef Paulovič 3
22. Venca Likeš 3
23. Martin Hlaváč 3
24. roman brousek 3
25. Jaroslav Chvosta 3
26. Ladislav Frčka 3
27. jan bulant 3
28. Radek Hruška 3
29. Lukáš Stoklasa 3
30. Václav Blahout 3
31. Pavel Tauber 2
32. Jan Kališ 2
33. Milan Šlehubr 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.