0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda utrpěla první porážku v sezóně od Lokomotivy ČB "B"


Branky


11

Zápas mezi sousedy z Dobré Vody a Suchého Vrbného se konal v sobotu 26. září od 16:30. Po propršeném dni bylo hřište v některých místech pod vodou a tak rozhodčí navrhl zápas odložit. Po domluvě obou týmů se tomu tak nestalo a zápas přeci jenom začal i na velice specifickém terénu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu se hosté dokázali přeci jen dostat do vedení

První poločas začal v pozvolném tempu a oba týmy se sžívaly s promočeným trávníkem. Ani jedno z mužstev nemělo větší šanci. Skóre se přesto měnilo v 16. minutě, kdy si při standartní situaci naběhl na zadní tyč Petr Fantyš a zblízka prostřelil domácího gólmana J. Pauera - 0:1. Dalo by se říci, že poté už hosté nepřevedli do útoku nic moc, ale naopak velmi dobře bránili a domácí hráče do poločasu nepustili do vyložené šance. První dějství tedy skončilo 0:1 pro hosty.

Hosté udrželi těsné vedení až do konce zápasu

Druhý poločas se celý nesl v podobné atmosféře jako konec poločasu prvního. Dobrovodští se snažili probojovat skrze pevnou obranu Lokomotivy, ale to se jim nedařilo. Šance tentokrát nějaké přišly, ale ani jedna z nich nerozvlnila síť a to hlavně díky velmi dobře chytajícímu brankáři Lokomotivy L. Kurucovi. Zápas gradoval a domácí chtěli víc a víc vyrovnat, což se jim nepodařilo. Utkání tak skončilo 0:1 a rezerva Lokomotivy ČB si připsala na svůj účet další 3 body. Ještě chvilku před finálním hvizdem došlo k potyčce mezi hráči a červenou kartu obdržel domácí Jakub Šedivý.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák ( hráč ): Rozhodnutí o tom, že budeme na promáčeném hřišti hrát, bylo možná z taktického hlediska špatné. Nedařilo se nám tvořit hru jak jsme zvyklí a i přes to, že jsme hosty víceméně do ničeho nepustili, jsme zápas prohráli. Dle mého by zápasu spíše slušela remíza.

TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): Zápas se hrál na hodně těžkém terénu, ale i přesto se musel divákům líbit. My v něm byli rozhodně šťastnější tým, když se nám povedlo dát ze standardní situace gól. Na domácích bylo vidět, že jsou velmi dobře připravený a namotivovaný. Možná až trochu moc. Protože vidět 4 hráče soupeře, aby po prohraném zápase brečeli, to jsem ještě nezažil. Hrozně mě mrzí, že nás teď o víkendu čeká asi na nějakou dobu poslední zápas...



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - Z. Frolík [-] , F. Novák [-] , P. Choboda [-] , J. Šteyer [-] - P. Hoffmann [-] , T. Valenta [-] , L. Janák [-] , J. Šedivý [-] - D. Hostek [-] , P. Pajerský [-] -

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - J. Wenzl [-] , Z. Gregor [-] , P. Fantyš [-] , M. Veselý [-] - T. Kadlec [-] , J. Weinreb [-] , F. Havrda [-] , M. Volák [-] - R. Fošum [-] , O. Jánošík [-]

ŽK: 16. J. Šteyer - 29. F. Havrda , 82. Z. Gregor , 90. O. Jánošík . ČK: 90. J. Šedivý .
Hráči zápasu: L. Kuruc , P. Fantyš .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 49. Rozhodčí: GRANEC Robert - ZEVL Karel, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Matěj MAURER
Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda hraje ve velkém stylu, takže věřím, že s klukama z Lokády nebudou mít problém.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích