J. Havel 22.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas se očekával v Horní Cerekvi


Branky


18

Domácí měli před zápasem na kontě 9 bodů. Hosté z Jiřic v tomto ohledu zaostávali o 3 body. Nejenom kvůli tomu se očekával vyrovnaný zápas, kdy mírným favoritem byl mančaft domácí Horní Cerekve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyrovnaný

Utkání dvou týmů, které zůstávají poněkud za očekáváním, začali lépe hosté. Hned ve 3. minutě se dostával zprvu nenápadně zleva do vápna D. Vincenc, když ale prošel přes dva obránce, troufl si i na kličku gólmanovi a poslal Jiřice do vedení. Chvíli nato musel L. Chadim zasahovat proti ostré střele T. Jůzla. Tentýž hráč orazítkoval po čtvrthodině hry břevno. Pak ale převzali otěže zápasu domácí a došlo i na vyrovnání. Nedůslednosti jiřické obrany využil z dorážky J.Havel. Ve 29. minutě našel L. Suchý na malém vápně M. Kůtu, jeho bombu ale z bezprostřední blízkosti vyrazil reflexivně nohama O. Vitera.

Hosté po půli rozhodli

Krásný okamžik přišel hned po přestávce. M. Kůta v rychlém průniku nacentroval na nabíhajícího M. Martínka a jeho volej jen těsně minul Viterovu branku. Domácí měli častěji míč na kopačkách a gól visel ve vzduchu. Ten ale přišel trochu překvapivě na druhé straně. O. Vitera v 62. minutě rychlým výkopem vyslal do brejku D. Vincence a vyhlášený střelec už si věděl rady. Domácí to nevzdávali, což demonstrovala štiplavá střela P. Chadima těsně nad břevno. Ve zbývajícím čase už to ale měli čím dál těžší, hosté se již přehrát nenechali a navíc vyčkávali na příležitost k protiútokům. Jedno z rychlých přenesení hry v závěru zápasu vyústilo ve třetí gól D. Vincence. Všechny body tak putují na Humpolecko.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
J. Havel: Vyrovnaný zápas jsme dnes výsledkově nezvládli. Byli jsme aktivní, ale kombinace často končila na vápně, v koncovce nám chyběl větší důraz a přesnost. Ve druhé půli, když už to vypadalo, že utkání strhneme na svoji stranu, přišel proměněný brejk a pak už si to hosté pohlídali.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč): Po prvních 20 minutách jsme mohli Cerekvi nasázet až pět branek. Bohužel se tak nestalo, a tak jsme se o tři body zbytečně strachovali skoro až do konce. Velký dík těm klukům z benga, kteří s námi jeli, abysme vzhledem k naší marodce poskládali alespoň základní sestavu.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , T. Podařil [-] , M. Kůta [-] , P. Chadim [-] , L. Suchý [-] (60. Š. Filsoch [-] ) , J. Koten [-] , M. Duba [-] (49. V. Hrdina [-] ) , M. Martínek [-] (72. J. Petrák [-] )

SK Jiřice
- M. Trnka [-] , D. Vincenc [-] , J. Plaček [-] , P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] , T. Jůzl [-] , J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , F. Jiřík [-] , V. Zach [-] (67. R. Pexa [-] ) , O. Vitera [-]

ŽK: 60. P. Chadim - 57. J. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Chadim - D. Vincenc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase si myslím, že domácí vyhrají. Proti oběma týmům jsme již hráli a lépe na mě herně působila H.Cerekev.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích