0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:00

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledním kole získaly Jiřice bod v konfrontaci s mistrem soutěže


Branky


19

Ani jedné straně už o nic moc nešlo. Zároveň oba dva tábory mohou být nadmíru spokojené s konečným umístěním v tabulce a snad i proto se hrál poněkud uvolněný zápas, kde už žádné zběsilé dobývání branky nebylo k  vidění. Ač se několik zajímavých možností vynořilo, tak brankou žádná z nich neskončila a o body se tak Tatran s Jiřicemi dělí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo dostatek, branky se ani jedné straně ale střílet nechtělo

Zápas, jehož výsledek už nemohl nic změnit na tom, že se domácí Červená Řečice stane letošním mistrem OP Poutník ligy, se odehrával v takřka pouťovém tempu. Oba celky v poklidu kombinovaly od zadních řad bez většího presinku soupeře. Přesto to byly možná překvapivě Jiřice, které jako první ohrozily branku soupeře. Po 15. minutách hry nebezpečně zakončil J. Plaček a o několik minut později střílel ze strany také J. Jůzl. S blížícím se koncem poločasu se do tlaku dostali domácí, avšak ve vyložené šanci Obranec selhal, když ač osamocen z hranice vápna mířil nepřesně.

Snaha strhnout zápas na svou stranu nevyšla ani jedné partě

To už trávník skrápěl hustý déšť, který alespoň trochu ochladil hráče v úmorném horku, jež od samého rána panovalo. Nicméně ani v druhém poločase se obraz hry takřka nezměnil. Stále se hrál vyrovnaný a oboustraně kombinační fotbal. Vedení na stranu jiřických mohl hned dvakrát strhnout P. Příhoda, ale nejprve z úhlu neprostřelil domácího brankáře Brávka a o chvíli později nastřelil z dálky pouze břevno. Zahrozil i jiřický náhradní brankář O. Beránek, který pro tentokrát našel místo na hrotu útoku. Jeho utajená střela ale těsně minula tři tyče. Řečice se také hned několikrát dostala se k zajímavých závarům. Po jednom z nich napálil domácí hráč balón přímo k tyči jiřické branky, Roman Zabloudil byl ale připraven. Závěr zápasu dohrávaly Jiřice v deseti, když si svalové zranění obnovil V. Zach, avšak ani početní převahu domací nevužili, a tak zápas skončil bez branek.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Na tento zápas jsme mimořádně komplikovaně lepili sestavu, přesto jsme nakonec uhráli možná až překvapivě dobrý výsledek. Na utkání se sice bezesporu velice podepsalo, že už nikomu o nic nešlo, nicméně jsme ho i přesto odehráli poměrně organizovaně. Sluší se tak poděkovat všem, kteří s námi do Řečice odjeli a pomohli tak se ctí dohrát vcelku úspěšnou sezónu.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - J. Popovič [-] , Z. Káva [-] , J. Dýnek [-] , L. Chvalkovský [-] - J. Keller [-] (46. V. Pulda [-] ) , J. Duchan [-] - J. Krpejšek [-] (35. Z. Kubíček [-] ) , T. Obranec [-] - V. Gaupmann [-] (35. J. Markvart [-] ) , L. Vávra [-] (33. D. Roubal [-] )

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] - P. Příhoda [-] - L. Nesporý [-] , D. Čepl [-] , R. Jůzl [-] , J. Jůzl [-] , J. Plaček [-] , Z. David [-] , V. Zach [-] (65. O. Beránek [-] )

ŽK: 66. Z. Káva , 80. J. Popovič .
Hráči zápasu: L. Brávek - J. Jůzl , O. Beránek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - ŠŤASTNÝ Stanislav (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Červená Řečice už je definitivně první, na tom se už nic nezmění. Mohla by tak k tomuto duelu přistoupit poněkud volněji, to však není styl Tatranu. Zvlášť na domácím hřišti, kde mají všichni soupeři bez rozdílu problémy.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza