EXPERT TIP - 14.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 15.6.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Novotný

Závěr ročníku 2018/2019 je konečně tady. Rozuzlení jak na čele, tak i na konci tabulky přišla v předešlých kolech a tak to tentokrát bude spíše o dohrání, nicméně neříkám, že nějaké změny ještě v tabulce přijít nemohou. Nebude to však nic, co by mělo vážnější vliv na to, kdo soutěž ovládne a kdo v ní naopak završí sezónu hrůzy na posledních místech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

V tomto případě se nejspíš oba týmy budou chtít rozloučit se sezónou výhrou, lepší předpoklady však v takto vyrovnaných střetnutích budou mít domácí, kde to přeci jen před vlastními fanoušky bude o něco pravděpodobnější.

Tip experta: 1 48 - 5 - 47 %
Komentář experta:

Očekávám, že půjde o vyrovnaný zápas. Ani jeden z týmů ze spodu tabulky už se nemá kam posunout, proto očekávám pohodový zápas dvou celků, jimž se sezóna vůbec nepovedla. V Čejově se mi to nepovedlo, tak alespoň tady bych se rád rozloučil s působením v Plačkově výhrou.

Tip experta: 1 74 - 5 - 21 %
Komentář experta:

Červená Řečice už je definitivně první, na tom se už nic nezmění. Mohla by tak k tomuto duelu přistoupit poněkud volněji, to však není styl Tatranu. Zvlášť na domácím hřišti, kde mají všichni soupeři bez rozdílu problémy.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Bude-li zápas probíhat stejně jako v Plačkově, kam Horní Cerekev dorazila výrazně oslabena, nakonec si ale s jalovým soupeřem poradila, tak se SKHC na výhru sice natrápí, přesto ji urve. V případě, kdy Cerekev k utkání přistoupí zodpovědněji to bude o dobývání jedné branky.

Tip experta: 0 42 - 16 - 42 %
Komentář experta:

Měla to být sezóna Lukavce, ten však s blížícím se závěrem povolil, o první místo přišel a natrvalo si zpět vydobýt postupovou příčku nedokázal. Nyní už tak o nic moc nehraje, rozhodně ale do Žirovnice nepřijede prohrát. Vidím to na remízu.

Tip experta: 1 58 - 16 - 26 %
Komentář experta:

Obrataň půjde do utkání jako mírný favorit. Přeci jen tyto zápasy umí a v derby se dokáže vyhecovat daleko víc, než Pacov.

Tip experta: 1 61 - 17 - 22 %
Komentář experta:

Už jenom proto, že Maraton na závěr soutěže hraje doma a bude si chtít svou oslavu sezóny zpříjemnit, to na nic jiného, než výhru domácích nevidím. Byť mají na jaře Černovice fantastickou formu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Šiška 4
2. filip schober 4
3. Pavel Nápravník 4
4. Jakub Mach 3
5. Martin Pokorný 3
6. Jolana Hnátová 3
7. Jan Přibyl 3
8. Patrik Macháček 3
9. Václav Prchal 2
10. Tomáš Filípek 2
11. Lenka Novotná 2
12. Venca Likeš 2
13. Jan Ira 1
14. Jan Metlička 1
15. Jiří Jetmar 1
16. Lukáš Novotný 1
17. Stanislav Prokop 0
18. Milan Zeman 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.