Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Produktivnější Jiřice svého soupeře nakonec výrazně přetlačily


Branky


21

Jiřice letos zatím hrají ve velké pohodě. Na rovnocenného soka zatím nenarazily, o to se však měla postarat Horní Cerekev. Ta svému jménu dostála a dokonce šla i do vedení, jenže zahazování šancí v jejich podání je nakonec stálo všechny 3 body a i proto je nakonec výsledek tolik propastný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po sporném gólu v závěru poločasu přišli hosté o vedení

Utkání týmů z popředí tabulky bylo od začátku bojovné, v plném tempu a tak se diváci nenudili. Gólově se jako první prosadili hosté. V 10. minutě J.Plachý našel na šestnáctce nehlídaného M.Bradu a ten i přes teč gólmana otevřel skóre. Dál to byl boj o každý míč, ale bez vážnější střely. Domácí se snažili již z obrany kombinovat, ale tato snaha končila většinou na hranici vápna. Teprve po půlhodině hry měl nadějnou příležitost J.Vincenc, ale na střílený přímý kop u zadní tyče těsně nedosáhl. To na druhé straně byla šance M.Kůty stoprocentní, když obešel dva obránce, řítil se sám na R.Zabloudila, ten mu ale přízemní střelu se štěstím zneškodnil. Šance se v této fázi střídaly z jedné strany na druhou. Těsně vedle dával vzápětí hlavou V.Zach. Z protiútoku se dostal na pravé straně k centru J.Razima, Serbusova hlavička však pouze rozezvučela tyč Zabloudilovy svatyně. Už to vypadalo, že do šaten půjdou radostněji hosté, když L.Chadim se nedostal včas k míči před hlavičkujícím D.Vincencem a J.Jůzl, který stál zřejmě v ofsajdovém postavení už to měl se skórováním do odkryté branky jednoduché.

Orchestr neproměněných šancí hostů trestali Jiřice střílením gólů

Také úvod druhé půle naznačoval, že to hosté myslí s bodovým ziskem vážně. Nakopnutý míč propadl až na pravé křídlo k J.Razimovi. Zkušený šutér ale mířil ve výborné pozici vedle zadní tyče. A tak udeřilo na druhé straně. Stoper J.Havel místo razantního odkopu volil zpracování a rozehrávku. Míč se mu však dostal pod nohy, čehož využil dotírající M.Jirků a poslal domácí do vedení. Tento moment asi nakonec rozhodl jinak vyrovnané utkání. Když pár minutek nato J.Dvořák přesně trefil odražený míč na hranici šestnáctky, výsledek se začal ubírat jasným směrem. Hosté se sice nevzdávali a po hodině hry měli i velkou šanci v podání J.Serbuse, na zvrat v utkání to nestačilo. Po trojím prostřídání už tempo hry opadlo a po dvou hrubkách v obraně, díky kterým dokonal J.Dvořák hattrick, už dostalo skóre pro hostující tým hrozivou podobu. Výsledek je pro hosty krutý, ale domácí zvítězili zaslouženě. Zejména v rozehrávce udělali méně chyb a při svých šancích prokázali vysokou produktivitu. To zkrátka dnes hostům scházelo.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč Jiřic): Dneska jsme nechytli začátek zápasu a ofenzivní hra Cerekve nám dělala velké problémy. Naštěstí soupeř několikrát selhal v koncovce. Branka do šatny na 1:1 nám hodně pomohla a v druhém dějství se hra více než vyrovnala. Mírnou převahu jsme navíc potvrdili i gólově, to Cerekev naopak dále selhávala v zakončení.

SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč Horní Cerekve): Věděli jsme o bojovnosti a nasazení domácího týmu v minulých zápasech. To se potvrdilo i dnes. V těchto parametrech nás domácí předčili. Nás mohou mrzet neproměněné šance, zejména v 1. půli. Fotbal je o chybách a těch jsme dnes udělali moc.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Zach [-] , P. Hložek [-] (63. P. Novák [-] ) , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] - J. Jůzl [-] , P. Příhoda [-] (79. L. Nesporý [-] ) , M. Jirků [-] - D. Vincenc [-] - M. Hájek [-] , J. Dvořák [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] , H. Novák [-] , M. Brada [-] (79. T. Cimler [-] ) , J. Havel [-] , J. Mezera [-] (74. J. Petrák [-] ) , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , P. Chadim [-] , J. Plachý [-] , J. Razima [-] (74. O. Musil [-] )

ŽK: 26. M. Hájek - 29. J. Plachý , 60. J. Havel , 86. L. Loukota .
Hráči zápasu: J. Dvořák - M. Brada .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - SADSKÝ Stanislav (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Dva obávané týmy, které se naopak budou ucházet o posty nejvyšší. Z mého pohledu je jedním z největších favoritů soutěže právě tým z Jiřic a nic na tom nebudu měnit ani teď.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích