Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé rozprášilo Dobrou Vodu


Branky


0
Mladé si pojistilo třetí místo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle nerozhodně

   V sobotním utkání, ve kterém domácí SK Mladé hráli o setrvání na 3. místě tabulky, přivítali hosty z Dobré Vody. Dobrovodští přijeli ve velmi společensky unaveném stavu a museli řešit drobné problémy se sestavou.
Jak už to tak ale bývá, domácí v prvním poločase i přes evidentní handicap hostů měli problémy se vstřelení branky. Po ospalém začátku se na pravé straně hřiště ujali míče hosté. Záložník v dobrovodských barvách prošel přes několik domácích hráčů a přihrál na vápno úplně osamocenému Chobodovi, který střelou zpoza vápna překonal brankáře Jakovljeviče – 0:1. Jakovljevič, který se dostal do branky po dlouhé době tak nezažil úplně příjemné přivítání. Po studené sprše v podobě inkasované branky se probrali i domácí a začali si vytvářet šance. Hned v několika příležitostech se ocitl Vítek, který ale ani jednou netrefil branku. Po samostatném úniku trefil pouze hruď hostujícího brankáře Linhart. Ten o pár minut později dostal nabídku od Pavla Schustera, ale místo zakončení skončil na zemi v poloze ležmo, bohužel bez cizího přičinění. Dvě slibné příležitosti měl i druhý Schuster, Nejprve po centru od Pavla si počkal na vypadlý míč, ale jen těsně minul branku, o pár okamžiků opět po nabídce od svého bratra vyprášil rukavice brankáři. A do třetice nahrávající Pavel Schuster. Zatáhl míč po pravé straně a předkládal ho před branku, kde nabíhal Vítek a Miloš Schuster. První jmenovaný už ve stoprocentní příležitosti neminul a deset minut před koncem poločasu do prázdné branky vyrovnal - 1:1. Těsně před koncem poločasu předvedl skok, za který by se nemusel stydět ani Jordi Alba nebo jiní adepti ze španělské ligy, Šafrata. Z hranice šestnáctky se k trestnému kopu postavil Brozman, ale trefil pouze zeď.

Gólostroj ve druhé půli

   Ve druhém poločase se ale definitivně projevil počáteční stav hostujícího týmu. Hned tři minuty po začátku druhého dějství si míč vyměnili Schuster a Šafrata, který pěknou prostrkovačkou našel ve vápně Moudrého a ten lišácky přes padajícího brankáře poslal domácí do vedení – 2:1. Za další tři minuty to bylo již 3:1. Kolář poslal po lajně Linharta, který utekl všem, co se ho snažili chytit a střelou z poměrně ostrého úhlu zvýšil na rozdíl dvou branek. Po desetiminutové odmlce se opět o střelecké slovo přihlásili domácí. Po závaru ve vápně hostů se k dorážce dostal Moudrý a svou druhou brankou zvyšoval na 4:1. Neuplynuli ani tři minuty a domácí se opět radovali. Tentokrát se k odraženému míči ve vápně Dobré Vody dostal Zemek a i on si mohl připsat gólový zápis – 5:1. O pár minut později předložil podobně jako v prvním poločase gólovou přihrávku Pavel Schuster Linhartovi, ale ten stejně jako v prvním poločase skončil na zadku a bez míče. Když se po několikáté řítil Schuster sám do vápna, rozhodl se nepřihrávat, aby to nedopadlo podobně jako u přihrávek Linhartovi, svojí střelu, ale namířil pouze do boční sítě. V 70. minutě svůj letošní gólový účet rozšířil Kočvara, který obešel obránce a tváří v tvář brankáři zakončil na zadní tyč s lehkostí sobě vlastní – 6:1. Několik málo minut na to měl další příležitost ke skórování, když k němu doletěl odražený míč po souboji Linharta s brankářem, který byl hodně mimo ze své branky. Zkušený mládský středopolař, ale nedokázal nasměrovat svůj pokus mezi tři odkryté tyče a tak zůstal stav nezměněn. Definitivní tečku za utkání udělal v 87. minutě Miloš Schuster, který střelou z 20 metrů vymetl šibenici hostující branky. Po přehlídce zahozených šancí v prvním poločase a přehlídce proměněných šancí v druhém poločase si domácí SK připsalo zaslouženě tři body.
Po utkání se oba týmy, i přes vysokou prohru hostů, sešli na předzahrádce místní klubovny a užívali si pěkného sobotního odpoledne. A tak to má vypadat v Okresním přeboru!

 

 

   Autor: Miloš Schuster (SK Mladé)



Sestavy



SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - T. Kratochvíl [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , M. Hakl [-] , J. Šedivý [-] , L. Klimeš [-] , P. Choboda [-] , J. Toman [-] , P. Hoffmann [-] , V. Hanousek [-]

ŽK: 21. J. Šťastný , 65. T. Kočvara .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - HLAVÁČ Josef (N), ŠAUER Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.