Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní sezona 2022/2023 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky

Petr Brůžek – Brankář Úsilného podával na podzim stabilní výkony. Úsilné se sice krčí na předposledním místě Okresního přeboru, ale v zápasech se mohli opřít o zákroky a výkony svého brankáře. 

 

Daniel Hlavatý – Mladý obránce a kapitán Rudolfova B. Na podzim patřil k tahounům svého týmu. Byl skvělý do defenzívy, ale kromě toho i podporoval útočné snahy. Z pozice obránce vstřelil 5 branek. Patřil k lídrům na hřišti i v kabině. 

 

Jan Hekrda – kapitán Srubce, který opět patřil k nejdůležitějším článkům týmu ze Srubce. Poctivý do defenzivy, ale dokáže podpořit i útok. Vstřelil několik veledůležitých branek. Poctivý hráč a lídr týmu.

 

Vít Hrabčák – Do sestavy podzimu za Žabovřesky jsme zvolili Víťu Hrabčáka. Kapitána a ohromného srdcaře. Žabovřeskám se na podzim nedařilo tolik jako v minulé sezóně, ale Vít patří do sestavy kola i pro svůj přístup a nasazení pro svůj klub a fotbal. 

 

Tomáš Kučera – obránce, záložník, ale především kapitán rezervy Hluboké. Ta se dělí o první místo s Dobrou Vodou. Svými výkony a stabilitou se o to stará také Tomáš Kučera. Fotbalový universál, který na podzim vstřelil šest branek.

 

 

Matěj Fürst – Mladý záložník Zlivi. Tvůrce hry, který rád podporuje útok. Má nevyčerpatelný fyzický font, což ho dělá nepostradatelným pro svůj tým. Na podzim vstřelil 6 branek a přidal nespočet asistencí. 

 

Nikola Bujnovský – Záložník Borovan, který je naprosto klíčovou postavou pro hru svého týmu. Organizátor hry, který není líný na krok. Zodpovědně brání a podporuje výrazně hru směrem kupředu. Vstřelil 6 branek a rozdával gólové nahrávky pro své spoluhráče. 

 

Tomáš Kovařík – Záložník Dřítně. V sezóně se mu gólově dařilo, vstřelil 7 branek a stal se nejlepším střelcem Dřítně. Ta měla v začátku sezóny problémy s aklimatizací v okresu, ale ke konci se rozehrála a patří jí střed tabulky.

 

Dmytro Serbin - Největší hvězdou podzimu Okresního podzimu je jednoznačně Dmytro Serbin. Ve třinácti zápasech vstřelil neskutečných třicet branek. Sám vstřelil více než 8 týmů za celý podzim. Branku vstřelí v průměru jednou za 39 minut. Neuvěřitelná střelecká forma a opět si jde pro korunu krále střelců.

 

Jan Gruber – Útočník Včelné, která díky jeho brankám postoupila do okresního přeboru. Svůj um na střílení branek si přenesl i do okresu. Na podzim vstřelil 18 branek a drží se s Včelnou na čele tabulky.

 

 

František Cihla – útočník Dolního Bukovska. Na podzim vstřelil devět branek v devíti utkáních. Pro svůj tým byl neskutečně platný směrem dopředu a bylo znát, když chyběl v sestavě. Jeho branky s Dobrou Vodou málem vedli k překvapivému klopítnutí lídra. Dolní Bukovsko bude přezimovat na 9. místě.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.