SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 28.08.2022

0

Máme za sebou 2.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Ladislav Kuruc z Loka B podal jistý a přesvědčivý výkon proti Dřítni. Hosté přijeli ve dvanácti lidech, ale přesto dokázali vykrást dřítenské hřiště. Připsal si čisté konto.

Pavel Choboda z Dobré Vody vstřelil dvě branky na hřišti Žabovřesk a podílel se na těsném vítězství v utkání, kde padlo dohromady devět branek. Kaňkou na jeho výkonu bylo vyloučení v 80. minutě po druhé žluté kartě. Radek Jánský z Římova podal velmi kvalitní výkon v obrané řadě a podepsal se významnou měrou na vítězství nad Borovanami a čistým kontem. Patrik Kössl z Hluboké se podepsal pod nevídaný obrat, když domácí prohrávali po 45 minutách už 0:3, přesto ale dokázali zvítězit. Zasloužil se za to sám vyrovnávací brankou a o chvíli později i brankou vítěznou.

 

V utkání Zlivi a Úsilného si připsal Matěj Fürst dvě branky a jednu asistenci. Domácí hladce vyhráli. David Tondl ze Včelné proměnil v 86. minutě pokutový kop na hřišti Srubce, který byl gólem vítězným. Hosté vyloupili hřiště soupeře a branka padla v moment, kdy už hrála Včelná v 9 lidech. František Cihla z Dolního Bukovska vstřelil dvě branky proti Hluboké B a jeho tým vedl ve 22. minutě už 0:3. Nakonec po obratu odjeli hosté s prázdnou. Jaroslav Machovec z Rudolfova B se ukázal v dresu rezervy naposledy na podzim minulé sezóny. Jeho návrat ozdobil dvěma góly a jasným vítězstvím domácích proti Jankovu B.

 

Jan Horský ze Žabovřesk proměnil proti Dobré Vodě dva pokutové kopy, ale jeho branky nestačily ani na jeden bod. Dmytro Serbin ve stejném utkání vstřelil také dvě branky a potvrdil, že v této sezóně nazul střelecké kopačky. Dvě utkání, šest branek. Tomáš Kučera ze Zlivi patří mezi obávané střelce soutěže a potvrdil to proti Úsilnému, kde vstřelil dvě branky a jednu asistenci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.08.2022 09:49 do 31.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.