SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 21.08.2022

0

Máme za sebou 1.kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Jan Žemlička ze Včelné podal stabilní výkon proti loňskému účastníkovi 1.B z Dolního Bukovska. Čisté konto mu překazil až v 87. minutě Kotyza, ale i tak se podepsal pod tři body. 

 

Josef Procházka z Hluboké B podal s celou obranou řadou skvělý výkon a uhlídal střelce Žabovřesk. Svůj výkon obohatil o jednu branku. Petr Maršán z Římova vstřelil vyrovnávací branku proti Úsilnému a hosté si tak odvezli z nepříjemné půdy bod. Miloš Pojer z Dřítně sice nedokázal odvrátit porážku nad Borovanami, ale vstřelil branku z pokutového kopu a v zápase působil jistým dojmem.

 

Lukáš Ebenhöh přestoupil v pauze do Borovan a zatím se to zdá být trefa do černého pro celý tým. V prvním utkání v Okresním přeboru zaznamenal hattrick a podepsal se pod vítězství. Ctibor Novotný z Dobré Vody vstřelil dvě branky při vysoké výhře nad Rudolfovem B. Jan Suchan z Hluboké B vstřelil dvě branky na hřišti Žabovřesk a podepsal se pod jasnou výhru. Jan Grubel ze Včelný se stal nejlepším střelcem 3. třídy a střelecký apetit si přenesl i do Okresního přeboru. Vstřelil obě branky svého mužstva a Včelná získala první tři body.

 

Jakub Marek změnil dobrovodský dres za borovanský a předvedl skvělý výkon, který ocenil trenér a i mi zařazením do sestavy kola. Radek Hanousek ze Zlivi patřil loňský ročník k osobnostem ligy a i letošní ročník se rozhodl rozdávat dál fotbalovou radost v okresní soutěži. Svůj první zápas vyšperkoval o dvě branky a přispěl ke třem bodům. Nejlepší střelec minulého ročníku Dmytro Serbin se hned v prvním kole ukázal jako rozený střelec, když v prvním kole nasázel hned čtyři branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.08.2022 11:56 do 24.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.