SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 11.06.2022

0

Máme za sebu sebou 25. kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde!

Filip Dědina z Hluboké B odchytal proti Úsilnému slušné utkání a tým si odvezl z náročného hřiště všechny body.

 

Radek Sedlický z Hluboké B vstřelil úvodní branku zápasu proti Úsilnému. Roman Chýňava z Římova vstřelil veledůležitou srovnávací branku proti Dobré Vodě, čímž nastartoval obrat svého týmu.  Vít Hrabčak ze Žabovřesk hrál skvěle proti Rudolfovu B,  a podepsal se pod vítězství a čisté konto.

 

Radek Horejš z Borku byl u všeho důležitého proti Borovanům, jeden gól dal, na druhý přihrál, u dalšího zase vyslal střelu, kterou brankář jen vyrážel a následně padla branka. Matěj Fürst odehrál klasicky další povedené utkání, které obohatil o dvě asistence. Brousek Roman z Nových Hradů vstřelil hned v úvodu duelu proti Jankovu B veledůležitou branku, která vedla k důležitým bodům v boji o 12. místo. Nikola Bujnovský z Borovan sice neodvrátil porážku od lídra z Borku, ale i tak byl nejlepší ze svého týmu a nominaci si zaslouží také za celou sezónu.

 

Radek Hanousek vstřelil proti Srubci další hattrick v sezóně a osamostatnil se na prvním místě mezi střelci. Serbin Dmytro z Dobré Vody vstřelil hattrick proti Římovu, ten ovšem na body nestačil a Hosté nečekaně prohráli. Pavel Maršík z Římova vstřelil vítěznou branku při nečekaném vítězství nad Dobrou Vodou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.06.2022 10:52 do 15.06.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.