SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

V 7. kole to byl opět útočný konzert některých týmů. Ve většině zápasů šli vybrat hráči do sestavy kola pouze z vítězných mužstev a to ještě většinou útočníci. I proto jsou v sestavě hned čtyři útočníci, z nichž jeden je "uklizen" na kraj záložní řady.  

Do brány si vybojoval místo jankovský Šturma, který jako jediný ze svého týmu snese přísnější měřítko v posledních, nepovedených kolech.

 

V obraně se poprvé objevuje rudolfovský Pfleger, který je svým trenérem také velmi často vyzdvihován. Na stoperu se zas poprvé v sezóně objevil Píša, hrající jinak v útoku a ukázal svoje velké zkušenosti - dobrý vzadu + jeden gól. Třetím do party je další stoper, tentokrát Nové Vsi, Janeček. Opět dobře řídil obranu a k tomu přidal parádní a uklidňující branku hlavou. 

 

Na kraji zálohy je jeho spoluhráč Boháč, který poctivě pracoval pro tým. K tomu přidal branku hlavou v souboji kola s Boršovem. Druhý rudolfovský hráč v sestavě Říha nastoupil do zápasu až v jeho průběhu a pomohl k těsné výhře svého týmu velmi dobrým výkonem. Hráč, který má poslední týdny famózní formu je Pícha z Neplachova. V každém utkání velmi aktivní, nyní dokonce přidal další dvě trefy. Do zálohy byl umístěn i nejlepší střelec Okresního přeboru Moudrý, který má po dalších dvou trefách na svém kontě již devět gólů. 

 

Po dlouhé době se tří bodů dočkali na Borku a největší zásluhu na tom má Vazač. Nejprve branku vstřelil sám, poté je připravoval pro své spoluhráče. Autor hattricku Jiří Vítek je jasnou volbou. Ukázal, že v Mladým mají dostatek kvalitních útočníků. Posledním členem ideální jedenáctky je Radim Leština, který hájí barvy Srubce. Skóroval hned dvakrát a řekl si tak o místo v základní sestavě i pro příští kolo. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.