HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 23.04.2023

0

Máme za sebou 19. kolo okresního přeboru. Předvedli se především týmy ze spodku tabulky. Kdo se dostal do Hisense sestavy kola? Podívejte se a hlasujte pro svého favorita. 

Filip Miřanský z Dolního Bukovska udržel čisté konto proti značně oslabené Zlivi. Podal jistý výkon, který znamenal pro domácí tři body.

 

Filip Šantora z Dřítně vstřelil branku proti Hluboké B. Jeho branka nakonec nepřinesla domácím tížený bodový zisk, ale fanoušci mohli vidět napínavý duel až do poslední minuty. Vít Hrabčák ze Žabovřesk svou brankou z 86. minuty nastartoval Žáby k zmrtvýchvstání. O minutu později se prosadil ještě Horský a Žáby urvaly cenný bod. Vybrat jednoho hráče ze sestavy Jankova B bylo složité, ale šlo o důležitý zápas, tak jsme se nakonec rozhodli pro autora vítězné branky Lukáše Hormanna. Jankov B zvládl těžké utkání a odpíchl od svého soupeře

 

 David Šedivý z Dobré Vody sekundoval svému parťáku z týmu a dvěma brankama otevřel skóre proti Borovanům. Marián Hurný ze Srubce větral obranu Římovu, předvedl několik skvělých momentů. Za svojí aktivitu byl oceněn vítěznou brankou znamenající tři body pro domácí. Na druhé straně hrál skvěle kapitán Římova a další sedmička zápasu Radek Brožka. Byl velice aktivní a svojí pohotovou dorážkou poslal Římov do vedení, v divokém zápase nakonec nestačilo na tři body. Tomáš Křiváček z hluboké B vstřelil dvě branky na hřišti Dřítně. Lídr tabulky se tentokrát pořádně zapotil, ale nakonec to i díky brankám Křiváčka zvládl. 

 

To už je týdenní evergreen Dmytro Serbin opět vstřelil hattrick. Tentokrát to odnesly Borovany. Možná by se dalo uvažovat, že Dmytrovi se počítá vše od 3 gólů více. Kamil Kubíček ze Srubce vstřelil dvě branky proti oslabenému Římovu. Jan Gruber ze včelné si odpykal trest a vrátil se do sestavy ve velkém stylu. Proti Rudolfovu B vstřelil hattrick a domácí brali tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2023 10:00 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.